Bazı konulara kimse bakmıyor örnek aşağıda attığım konu önemli bir konu adam sistemi tamamlamamış ve yardım bekliyor ama trol bir konu açsam 30 sayfa olurDostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Hiçbir sıkıntı yok abim her şey için teşekkürlerDostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Aynen öyle kesinlikle destekliyorumBazı konulara kimse bakmıyor örnek aşağıda attığım konu önemli bir konu adam sistemi tamamlamamış ve yardım bekliyor ama trol bir konu açsam 30 sayfa olur
Tray 3500x aldım fakat sorunu var mıdır?
Kutusuz bi şekilde Ryzen 5 3500x aldım fakat işlemcinin kenarlarında yapışkan taşması ve sol üst kenarında ufak bir kırık gördüm. İşlemciyi şu an deneyemiyorum bilgisayarımı yeni topluyorum eksik parçam var. Sizce bi sıkıntısı var mıdır? Kenarlarındaki yapışkan taşması beni ürkütüyor. Daha önce...forum.donanimarsivi.com
XenForo'nun normal teması daha güzel bundan.Üye/konu onayı yok. Başka dilde yazılmış gibi olan mesajlar, anlamadığını söyleyince duyarcı oluyorsun. Bu arada Dimension'u sevmiyorum