bedevicolfaresi
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Dediğimi yanlış yapan ne açıklama var burada?Alıntıyı görüntüle
Al bakalım minik enişte
Dediğimi yanlış yapan ne açıklama var burada?Alıntıyı görüntüle
Al bakalım minik enişte
Genel RTX 5070li sistemler hocam <3Bu vatandaki hangi sistemdi
Ara ara 12 saat boyuncaŞimdi satın aldım, bekleyen arkadaşlar varsa hala, ara ara kontrol edin.
ben de 2-3 saat önce falan aldım bi tane. Yana koydum F5 atıyo devamlıŞimdi satın aldım, bekleyen arkadaşlar varsa hala, ara ara kontrol edin.
h.o hocam en kötü kasım böyle olsunben de 2-3 saat önce falan aldım bi tane. Yana koydum F5 atıyo devamlı![]()
200 stok video Türkçe nerenle dinliyorsun? Artık şunu yapmayı bırak? ağzında süt köpürürken ben bu işi yapıyordum. Seni kulağından tutar sistemleri kargo yapmaya götürürüm ithamlarına dikkat et.Türkiye de sadece 10 kişinin alabildiği sistemi kalkıp da F/P diye tanıtamazsın. Artık şunu yapmayı bırak. @Abdullah Hacıgül
Amuda kalksan bırak 44'ü 54'e bile toplayamazsınBunda indirim nerede ? Bunu 44k ya toplardık zaten kendimiz. En azında kendi istediğimiz parçaları alırdık hem de taksitle.
Link at topla bana hemen bekliyorum.Numaranı da ver bana eğer toplayamazsan telefondan sana güzel şeyler söyleyeceğim.Bunda indirim nerede ? Bunu 44k ya toplardık zaten kendimiz. En azında kendi istediğimiz parçaları alırdık hem de taksitle.
Tamamen tarafsız bir şekilde söylüyorum en kötü kasım dönemlerinden birine denk geldik buna rağmen alınabilir en iyi sistem buydu şu ana kadar.Amuda kalksan bırak 44'ü 54'e bile toplayamazsın
Samimi diyorum bunlar hastanelik ruh hastasıO kadar ahım şahım bir indirim yok kendinizi kandırmayın bileşenler ortada satılmayan ürün çoğu