❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

@Abdullah Hacıgül bence bu ihtiyacı olan kişileri özel olarak bul hatta test falan yap emin olmak için ve stokları onlara özel aç artık ne diyeceğimi şaşırdım evde PC duruyor Chrome u zor açıyor para biriktirip uygun bir şey almak istiyorum onunda stoklar saniyesinde bitiyor
olur knk evine kadarda elleriyle götürsün

olum bu ne millet sürekli sistem mi alıyor yoksa cidden ihtiyacı olanlar mı çok garip
Satıyor millet kârına. Herkesi kast etmiyorum da çoğu öyle.

Sitede şu yazıyor:
Gözler üzerinde! Son 1 saatte 12661 defa bu ürün incelendi.

Cidden şuan 12661 kişi 5070 sistem mi arıyordu 😀

Ulan aldık ama taksit yapamadim bide soğutucu dandik bişi seçtik nasil odeyecez taksitsiz 😂😂

Tek oem pc degılde v2 vs gelsede tatlı olur daha yuksek fıyat bandına yada bu sıstem uzerıne fıyat konulup stok cıkarılması vs

@Abdullah Hacıgül bence bu ihtiyacı olan kişileri özel olarak bul hatta test falan yap emin olmak için ve stokları onlara özel aç artık ne diyeceğimi şaşırdım evde PC duruyor Chrome u zor açıyor para biriktirip uygun bir şey almak istiyorum onunda stoklar saniyesinde bitiyor
Hatta şey yapsın dimi istanbulda bulunan Bronze ve üstü üyelere 50 adet stok açtırsın elden teslim alsınlar.

@thepublicman gülme la önceden yaptı çünkü MD2 sistemdi herhalde

Satıyor millet kârına. Herkesi kast etmiyorum da çoğu öyle.

Sitede şu yazıyor:
Gözler üzerinde! Son 1 saatte 12661 defa bu ürün incelendi.

Cidden şuan 12661 kişi 5070 sistem mi arıyordu 😀
1.5m abonesi var neredeyse youtube üzerinde 12661 kişi az bile.

olur knk evine kadarda elleriyle götürsün
Senin büyük ihtimalle evinde bilgisayar var ama ben kaç aydır almaya çalışıyorum ama alamıyorum burada dalga geçip boş yapma herkes senin gibi zengin değil ki gidip direkt satın alsın İnşallah bende bir gün alacağım biriktirdiğim para kenarda duruyor bir dahakine daha çabuk davranacağım sende insanlarla dalga geçme kendine bir hayat edin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri