DA G4 ANKARA MAĞAZASI

• Beğen
Reaksiyonlar: mlhr
Bilgisayar için mi?
Babanız sizi çok seviyor olmalı.
Evet bir kaç yıldır söz verildi ama bir şekilde alamadik bu sefer kararımız kesin o bilgisayar bizim eve gelicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım alabilir
Umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde ben tek gidwcektim babam izin vermedi kuzenimle birlikte alıp donerdim endiselenirim dedi

Ankara'da pazartesi sabah 10 da satilmayacak miydi ben mi yanlış biliyorum ?

Babam kocaeliden Ankara'ya yola çıktı şuan herhangi bir sorun yok değil mi? İstanbul da isim yazma muhabbeti falan olmuş açıklar mısınız
Keşke babanızla gitseydiniz. Stok bitmiş olsa bile öğrencisiniz diye sistemin 9999 tl lik fiyatından olmasa da yine indirimli fiyattan satma şansları olurdu. (DA v4.5'i ayrı ayrı toplayınca 8k dı ben stok bitmiş olmasına rağmen 6000'e aldım yine indirimli oldu) (sistemin donanım arşivi çıkarttığı fiyatı 4999tl) umarım alabilirsiniz çok iyi bir fiyat

Bizde bu akşama doğru yola çıkacağız umarım bir sıkıntı olmaz.

Arabayla gidiyorsa umarım araba az yakıyordur.

Keşke babanızla gitseydiniz. Stok bitmiş olsa bile öğrencisiniz diye sistemin 9999 TL lik fiyatından olmasa da yine indirimli fiyattan satma şansları olurdu. (DA v4.5'i ayrı ayrı toplayınca 8k dı ben stok bitmiş olmasına rağmen 6000'e aldım yine indirimli oldu) (sistemin donanım arşivi çıkarttığı fiyatı 4999tl) umarım alabilirsiniz çok iyi bir fiyat
G4 alicagim

Geri