Umarım alabilirBabam kocaeliden Ankara'ya yola çıktı şuan herhangi bir sorun yok değil mi? İstanbul da isim yazma muhabbeti falan olmuş açıklar mısınız
Evet bir kaç yıldır söz verildi ama bir şekilde alamadik bu sefer kararımız kesin o bilgisayar bizim eve gelicekBilgisayar için mi?
Babanız sizi çok seviyor olmalı.
UmarımUmarım alabilir
Keşke babanızla gitseydiniz. Stok bitmiş olsa bile öğrencisiniz diye sistemin 9999 tl lik fiyatından olmasa da yine indirimli fiyattan satma şansları olurdu. (DA v4.5'i ayrı ayrı toplayınca 8k dı ben stok bitmiş olmasına rağmen 6000'e aldım yine indirimli oldu) (sistemin donanım arşivi çıkarttığı fiyatı 4999tl) umarım alabilirsiniz çok iyi bir fiyatBabam kocaeliden Ankara'ya yola çıktı şuan herhangi bir sorun yok değil mi? İstanbul da isim yazma muhabbeti falan olmuş açıklar mısınız
Hocam en son geçen ay gittiğimizde gidiş dönüş LPG ile 500 yakmıştı bizde.Arabayla gidiyorsa umarım araba az yakıyordur.
LPG varsa daha iyi tabi hocam. Sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz umarım.Hocam en son geçen ay gittiğimizde gidiş dönüş LPG ile 500 yakmıştı bizde.
geceden giriyor insanlar sıraya işteAnkara'da pazartesi sabah 10 da satilmayacak miydi ben mi yanlış biliyorum ?
G4 alicagimKeşke babanızla gitseydiniz. Stok bitmiş olsa bile öğrencisiniz diye sistemin 9999 TL lik fiyatından olmasa da yine indirimli fiyattan satma şansları olurdu. (DA v4.5'i ayrı ayrı toplayınca 8k dı ben stok bitmiş olmasına rağmen 6000'e aldım yine indirimli oldu) (sistemin donanım arşivi çıkarttığı fiyatı 4999tl) umarım alabilirsiniz çok iyi bir fiyat