Neler Yeni

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Microp44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mejik
Yanlış Bilgilendirme
20220306_083910(0).jpg

Salmanlar sülalesi gelmiş. Sıraya göre değil listeye göre alındı.... Kapıda salmanlar pazarlık yaptı ve alanlar oldu.

Dip not: ilk 21 kişi aynı kişiler

Keytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Keytia
Ah be ben saat7 de gittim listede 68. Tim diye geri döndüm keşke bekleseymişim tam da bütçeme göre idi ama sağlık olsun

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Alıntıyı görüntüle

Salmanlar sülalesi gelmiş. Sıraya göre değil listeye göre alındı.... Kapıda salmanlar pazarlık yaptı ve alanlar oldu.

adam bütün sülalesini kapıya toplamış resmen gerçek ise tabi
listenin yarısı birbiri ile akraba direkt ve çok eminim yarısı al sat yapacak 1 sistemden neden 3-4 tane alasın ki yoksa ?

Microp44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mejik
Hepsi gerçek bunların adam listeyi evinde yazıp gelmiş gece vakti ve daha sonra gelenler adama isim yazdırmış. Adam birisine ben eski çalışanıyım böyle yapılıyor demiş. Halbuki listeyi kabullendimek herkese. Ve bu listeyi herhangi bir yetkili hazırlmadı

Keytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Keytia
Hepsi gerçek bunların adam listeyi evinde yazıp gelmiş gece vakti ve daha sonra gelenler adama isim yazdırmış. Adam birisine ben eski çalışanıyım böyle yapılıyor demiş. Halbuki listeyi kabullendimek herkese. Ve bu listeyi herhangi bir yetkili hazırlmadı
Yani herkes inandı ve içeri liste sırasına göre girdiler değil mi

Microp44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mejik
Yani herkes inandı ve içeri liste sırasına göre girdiler değil mi
Evet herkes inandı ve listeye göre girdiler. Kapıda kuyruk yoktu. Daha sonra herkes hadi sıraya girelim dediler ve isim isim kuyruk oluşturdular. Durum bundan ibaret.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer imkanları varsa stokları daha fazla tutmaları lazım. En azından daha fazla kişi fırsatları yakalamış olur. O kadar stok olmasına rağmen çok kişi alamamış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çağatay duran
yeni çıkan sistemi beklesemmi G4 den iyi olabilirmi sizce

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Bu listeye sıradan birisi baksa inanmaz. Bu liste değil çünkü. Kendi kafalarına göre doldurmuşlar. Torpilli liste gibi böyle iş olmaz. En başta olaya tepkinizi koyacaktınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,955
Üyeler
161,531
Son üye
AkselSYD
Top Bottom