Neler Yeni

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Microp44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mejik
Bu listeye sıradan birisi baksa inanmaz. Bu liste değil çünkü. Kendi kafalarına göre doldurmuşlar. Torpilli liste gibi böyle iş olmaz. En başta olaya tepkinizi koyacaktınız.
Tepkiler konuldu tartıştık hatta polisi bile aradım gelmediler. Defalarca dile getirdim. Daha sonra salmanlar ilk 20 içindekiler saat yaklaşınca arabadan metrobüsten yavaş yavaş geldiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çağatay duran
knk bide 18 yaş altına satış yok diyorlar nasıl halledicez

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tepkiler konuldu tartıştık hatta polisi bile aradım gelmediler. Defalarca dile getirdim. Daha sonra salmanlar ilk 20 içindekiler saat yaklaşınca arabadan metrobüsten yavaş yavaş geldiler.
Buna itopya bir şey yapmadı mı acaba? Ben olsam bugün ki stoklardaki ürünleri alanların listesini paylaşırım. Eğer bu listeye göre sıraya girildiyse ve sistemler satıldıysa yanlış yapmışlar. Çünkü çocuğa göstersen bu listeyi şüphelenir.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Sahibinden G4 sistemi aynı soyisimli 2 kişi buldum aynı bölge ulan ihtiyacın yoksa kullanmayacaksan niye alıyorsun ihtiyacı olanın niye hakkına giriyorsun! Böyle beş para etmez karaktersizler yüzünden ağzımı da bozmak istemiyorum! Bence satıcılar böylelerine karşı tedbir almalı sistemlerinin sadece kullanım amaçlı alınabileceği daha yüksek fiyata satışa sunulmasının yasak olduğuna dair imza almalı ama bir 3-5 yıl sonra satabilir seçeneği de eklenirse daha mantıklı bir hareket yapmış olur böylelikle kimsenin hakkına girilmiş olmaz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle

Salmanlar sülalesi gelmiş. Sıraya göre değil listeye göre alındı.... Kapıda salmanlar pazarlık yaptı ve alanlar oldu.

Dip not: ilk 21 kişi aynı kişiler
Kuyruk sırasına göre alındı listeyle kimse çağırılmadı direkt işin içindeyim bizzat mağaza müdürü İle de görüştüm

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
Abdullah sen de haklısın sonuçta sana verilen bilgiyi paylaşıyorsun ancak ya mağaza müdürü yanlış bilgi verdi ya da dışarıda yaşanan olaydan haberi yok. Sırada insanlar birbirine 1000 TL'ye sıra sattılar. Kişiler de listeye göre MAĞAZA MÜDÜRÜ tarafından içeriye tek tek çağırıldı. Bir personel de kapıyı tuttu listede adı olmayan girmesin diye.

Microp44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mejik
Kuyruk sırasına göre alındı listeyle kimse çağırılmadı direkt işin içindeyim bizzat mağaza müdürü İle de görüştüm
Mağaza müdürüne liste verildi dışardan ve öyle isim isim çağırdılar yer beylikdüzü ofisi. Ceza puanını bana değil müdüre vermelisiniz. Bizzat oradaydım. 4 saat bekledim.

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
Abdullah sen de haklısın sonuçta sana verilen bilgiyi paylaşıyorsun ancak ya mağaza müdürü yanlış bilgi verdi ya da dışarıda yaşanan olaydan haberi yok. Sırada insanlar birbirine 1000 TL'ye sıra sattılar. Kişiler de listeye göre MAĞAZA MÜDÜRÜ tarafından içeriye tek tek çağırıldı. Bir personel de kapıyı tuttu listede adı olmayan girmesin diye.
Konum acıbadem İtopya şubesi bu arada. Yazılanlara göre beylikdüzünde de aynısı yaşanmış.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sahibinden G4 sistemi aynı soyisimli 2 kişi buldum aynı bölge ulan ihtiyacın yoksa kullanmayacaksan niye alıyorsun ihtiyacı olanın niye hakkına giriyorsun! Böyle beş para etmez karaktersizler yüzünden ağzımı da bozmak istemiyorum! Bence satıcılar böylelerine karşı tedbir almalı sistemlerinin sadece kullanım amaçlı alınabileceği daha yüksek fiyata satışa sunulmasının yasak olduğuna dair imza almalı ama bir 3-5 yıl sonra satabilir seçeneği de eklenirse daha mantıklı bir hareket yapmış olur böylelikle kimsenin hakkına girilmiş olmaz.
Bunlar büyük ihtimal dün web üzerinden satın almışlar. Söylediğin yöntemleri maalesef online olarak teyit edemezler. Onlara da tecrübe olmuştur umarım.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yav kardeşim benim itopya ile standart bir işbirliğim yok mağaza müdürü bile bensiz adım atamaz tüm süreç benim yönetimimde kimse bir liste hazırlamadı kuyruk sırası ne ise ona göre girildi. Heleki o listenin olayla hiç alakası yok kaldı ki forumda bile listeye göre alınmadı sıraya göre alındı diye yorum yapan insanlar var. İnsanları gazlamayın

SendyGood

80+ Bronze
Yav kardeşim benim itopya ile standart bir işbirliğim yok mağaza müdürü bile bensiz adım atamaz tüm süreç benim yönetimimde kimse bir liste hazırlamadı kuyruk sırası ne ise ona göre girildi. Heleki o listenin olayla hiç alakası yok kaldı ki forumda bile listeye göre alınmadı sıraya göre alındı diye yorum yapan insanlar var. İnsanları gazlamayın
İptal edenlerin yerine stok açılacakmı hocam @Abdullah Hacıgül

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ve Ayriyetten Salman soy isimli kişinin siparişlerinin iptal edilmesi için itopya ile konuştum ama adamlar TÜM SİPARİŞLERİNİ ayrı ayrı kartlardan ödemiş. Kanunen kimseyi böyle engelleyemezsin

Son düzenleme:
Top Bottom