- En İyi Cevap
- 4
bankadan doğan otomatik iptallerde otomatik stok açılıyor akşam 22.55'de webten sipariş veren 5 kişi varİade edenlerin yerine stok açılacakmı hocam
bankadan doğan otomatik iptallerde otomatik stok açılıyor akşam 22.55'de webten sipariş veren 5 kişi varİade edenlerin yerine stok açılacakmı hocam
Peki itopyadan iptal edenlerin yerine açılıyormu ?bankadan doğan otomatik iptallerde otomatik stok açılıyor akşam 22.55'de webten sipariş veren 5 kişi var
itopya'nın sistemi açıyor zaten kardeşim.Peki itopyadan iptal edenlerin yerine açılıyormu ?
Ben bundan daha iyi sistem almayı düşünüyorum benim canımı sıkan böyle fırsatçılar bırak ihtiyacı olan alıp kullansın toplumun ahlakı gerçekten git gide yerin dibine doğru girmeye başladı insanlar empatiden yoksun hale gelmişler! Bana kalsa bunların köklerini kazırım da dua etsinler ülkeyi ben yönetmiyorum!Bunlar büyük ihtimal dün web üzerinden satın almışlar. Söylediğin yöntemleri maalesef online olarak teyit edemezler. Onlara da tecrübe olmuştur umarım.
Maalesef bitmezler. Bunlar yüzünden insanların birbirine güveni kalmadı. Kurunun yanında yaşta yanıyor. Karaktersizlik.Ben bundan daha iyi sistem almayı düşünüyorum benim canımı sıkan böyle fırsatçılar bırak ihtiyacı olan alıp kullansın toplumun ahlakı gerçekten git gide yerin dibine doğru girmeye başladı insanlar empatiden yoksun hale gelmişler! Bana kalsa bunların köklerini kazırım da dua etsinler ülkeyi ben yönetmiyorum!
Abdullah Bey,ve Ayriyetten Salman soy isimli kişinin siparişlerinin iptal edilmesi için itopya ile konuştum ama adamlar TÜM SİPARİŞLERİNİ ayrı ayrı kartlardan ödemiş. Konunen kimseyi böyle engelleyemezsin
Ben bu işi 2012'den beri yapıyorum bu alanda da sektöre yön veren kişiyim ne yapacağımı ben çok iyi bilirim sen ne yaşadığını bilmiyorsun mağaza yetkililerinin sıra için liste yapması ile insanların kafasına göre liste yapması ayrı bir şey sen ise sanki "adamın biri çıkmış sonra geleni listeye yazmış" gibi davranıyorsun. Birilerinin kafasına göre yapılan listeye göre değil SIRAYA göre yapılan listeden satış gerçekleşti bunun için mağaza liste yaptıysa o da gayet normal ayriyetten aynı soyisimli kişiler isterse hiçbir mazeret göstermeden alır çünkü hukuki hakkı ama biz AYRI KREDİ KARTI ile almalarına izin verdik. Daha da şikayetin varsa bunu anayasa mahkemesine yapmanı öneririm çünkü kişilik haklarını biz belirlemiyoruz. Konuyu uzatmaya da gerek yok her zaman derim güvenmediğin yeri de takip etme.Abdullah Bey,
Müdür ile konuşmanız orada yaşanan olayları değiştirmiyor. Kaldı ki burası sanal dünya yani ben istersem buraya 3 tane aldım yazabilirim istersen sırayla alındı diyebilirim bu bizzat orada fiziki olarak bulunan ve yaşadıkları şeyleri değiştirmez. Burası Türkiye, işlerin aşırı sistematik bir şekilde ilerlemediğini eminim tecrübeniz sayesinde siz de biliyorsunuzdur. Sabah saat 7 de Beylikdüzü şubesine giden biri sırf bazıları uyanık davranmış ve evden liste getirmiş diye 65. Sırada olamaz. Siz ne kadar aksini iddia etseniz de belli ki burada bir usulsüzlük var. Türkiye'de en çok bulunan Yılmaz Çelik soyisminden 5 6 kişi olsa deriz ki her yerden olabilirler. Fakat belli ki bu adamlar bir sistem kurmuş gelmiş almışlar bilgisayarları yarın sarı sitede satmak için. Oturup bunu da savunmazsınız ya lütfen. Listede nerden baksan 10 ve üzeri Salman soyismine sahip kişi var hepsinin başka banka kartı bulması çok da zor değil. Zaten olay olmuş bitmiş, alanlar almış bekleyenler bakmış kalmış.. Bence tepkinizi burada yaşananları birebir anlatmak isteyenlere değil doğru düzgün organize edilemeyen satıştan sorumlu sürekli iletişimde olduğunuz müdüre göstermelisiniz.. Umarım daha iyi ve daha adaletli satışlarda görüşmek üzere.
öyle yapamazsın kanka herkes bayiden gidip alamaz sadece su an yapılabilecek tek sey stok artılması oda abdullah abinin elinde olan bir sey degil alamayanlar ben dahil gelecek bir sonraki sistemi bekleyelim story attı bence by ay icinde yine boyle f/p efsane bir sistem gelecekabdulllah reis herkesi memnun edemezsin teşekkür ederiz sen yapmasan zaten böyle bir sistem çıkmayacaktı alanlara h.o bende alamadım saglık olsun önemli değil.
Ama senden ricam istanbul ve ankara dışında yaşayanlar için , sadece internet stogu koyarsan daha iyi olur herkesin nasibi eşit olsun.
mağaza müdürünün oluşturduğu listede 50.kişinin sistemi alamadığını da söyledi mi müdür bey? sonradan listenin 1.sıra ile 2.sırası arasına isim eklenmiş. istersen kendisiyle görüşüp teyit edebilirsin. (acıbadem şube)Ben bu işi 2012'den beri yapıyorum bu alanda da sektöre yön veren kişiyim ne yapacağımı ben çok iyi bilirim sen ne yaşadığını bilmiyorsun mağaza yetkililerinin sıra için liste yapması ile insanların kafasına göre liste yapması ayrı bir şey sen ise sanki "adamın biri çıkmış sonra geleni listeye yazmış" gibi davranıyorsun. Birilerinin kafasına göre yapılan listeye göre değil SIRAYA göre yapılan listeden satış gerçekleşti bunun için mağaza liste yaptıysa o da gayet normal ayriyetten aynı soyisimli kişiler isterse hiçbir mazeret göstermeden alır çünkü hukuki hakkı ama biz AYRI KREDİ KARTI ile almalarına izin verdik. Daha da şikayetin varsa bunu anayasa mahkemesine yapmanı öneririm çünkü kişilik haklarını biz belirlemiyoruz. Konuyu uzatmaya da gerek yok her zaman derim güvenmediğin yeri de takip etme.