Dün akşam sistem stoklarda düşmeden önce binbir türlü zorlukla para ayarlamaya çalıştım kredi çektim açıkçası çok uğraştım stoga düşer düşmez direk satın alirken 5 saniye içinde ekran kartı değişme uyarısı ile site çöktü hiçbir şekilde sipariş oluşturamadım en azından bu forumda olan arkadaşlara özel bir stok açsan cidden sevaba girersin.neden mağdur oldun?
Abdullah ortalama 50-51. sıralardaydık kuyrukta. 48-49. sıralarda sistem kalmadı, müdürle görüştük mağduriyeti söyledik 1 tane sistem daha satıldı ve bize geldiğinde alamadan döndük. Araya insan alınmadı ancak sistemleri ya ayırdılar ya da başka bir iş döndü. Senin bir suçun yok ama Beylikdüzü İtopya'nın iş bilmezliği yüzünden 8 saat soğukta bekleyip elimiz boş döndük. Ben cidden o mağaza müdürüne de hakkımı helal etmiyorum. Çok yazık ciddenÖyle bir şey yok kardeşim heleki dünden isim yazdırmak yiyebilen için güzel yalan afiyet olsun. Sabah 6'da gidip 45 kişi var diye dönen forum üyesi var konularda, millet gece 3te yola çıktı halisünasyon görüyorsun sanırım 15 falan.
Hatta şöyle bir şey de var. Aradan bazı insanlar sıradan çıkarıldı, kim çıkardı bilmiyorum ama itopyadan buna müdahale eden olmadı.Abdullah ortalama 50-51. sıralardaydık kuyrukta. 48-49. sıralarda sistem kalmadı, müdürle görüştük mağduriyeti söyledik 1 tane sistem daha satıldı ve bize geldiğinde alamadan döndük. Araya insan alınmadı ancak sistemleri ya ayırdılar ya da başka bir iş döndü. Senin bir suçun yok ama Beylikdüzü İtopya'nın iş bilmezliği yüzünden 8 saat soğukta bekleyip elimiz boş döndük. Ben cidden o mağaza müdürüne de hakkımı helal etmiyorum. Çok yazık cidden
Anladığım kadarıyla 49. sırada olsan net alıyormuşsun ben bir sorun göremedim keyifli forumlarAbdullah ortalama 50-51. sıralardaydık kuyrukta. 48-49. sıralarda sistem kalmadı, müdürle görüştük mağduriyeti söyledik 1 tane sistem daha satıldı ve bize geldiğinde alamadan döndük. Araya insan alınmadı ancak sistemleri ya ayırdılar ya da başka bir iş döndü. Senin bir suçun yok ama Beylikdüzü İtopya'nın iş bilmezliği yüzünden 8 saat soğukta bekleyip elimiz boş döndük. Ben cidden o mağaza müdürüne de hakkımı helal etmiyorum. Çok yazık cidden
Neden müdahale etsin reşit değil misiniz? hakkını savunmak gerekir.Hatta şöyle bir şey de var. Aradan bazı insanlar sıradan çıkarıldı, kim çıkardı bilmiyorum ama itopyadan buna müdahale eden olmadı.
50 stok var dendi 50. alamadı? Yani cidden dalga geçiyorsunuz insanlarla, güzel bir şey yapıyorsunuz ama bunun uygulamasında inanılmaz problem var.Anladığım kadarıyla 49. sırada olsan net alıyormuşsun ben bir sorun göremedim keyifli forumlar
Şuan stok 100 webe özel stok açtırsam açtırsam 3D security banka hizmeti hızlı olanlar yaklaşık 1dk ka içinde satın alıp muhtemelen yine mağdurum diyeceksin. Bir de kredi çekerek sistem almak nedir onu hiç anlamadım.Dün akşam sistem stoklarda düşmeden önce binbir türlü zorlukla para ayarlamaya çalıştım kredi çektim açıkçası çok uğraştım stoga düşer düşmez direk satın alirken 5 saniye içinde ekran kartı değişme uyarısı ile site çöktü hiçbir şekilde sipariş oluşturamadım en azından bu forumda olan arkadaşlara özel bir stok açsan cidden sevaba girersin.
Hiçbir problem yok 1'den 50'ye herkes aldı aksi kanunen suçtur.50 stok var dendi 50. alamadı? Yani cidden dalga geçiyorsunuz insanlarla, güzel bir şey yapıyorsunuz ama bunun uygulamasında inanılmaz problem var.
Asgari ücrete çalışan bir insanım nasıl almamı bekliyorsun acaba kardeş?Şuan stok 100 webe özel stok açtırsam açtırsam 3D security banka hizmeti hızlı olanlar yaklaşık 1dk ka içinde satın alıp muhtemelen yine mağdurum diyeceksin. Bir de kredi çekerek sistem almak nedir onu hiç anlamadım.
O listeyi selman ailesi yapmış galiba hep onların ismi varMağaza müdürüne liste verildi dışardan ve öyle isim isim çağırdılar yer beylikdüzü ofisi. Ceza puanını bana değil müdüre vermelisiniz. Bizzat oradaydım. 4 saat bekledim.
foruma ozel yapsan kimse magdurum demez benceŞuan stok 100 webe özel stok açtırsam açtırsam 3D security banka hizmeti hızlı olanlar yaklaşık 1dk ka içinde satın alıp muhtemelen yine mağdurum diyeceksin. Bir de kredi çekerek sistem almak nedir onu hiç anlamadım.