Neler Yeni

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Asgari ücrete çalışan bir insanım nasıl almamı bekliyorsun acaba kardeş?
Kredi ile alınmaz. Bütçene göre bir şey al ben de 5 sene asgari ücretle çalıştım her şeyimi ikinci el ve bütçeme göre aldım oyunda RT ve DLSS açmak zorunda değilim yanlış anlamanı istemem ama insanlar bütçesine göre hareket etmeli.

Newkan

80+ Bronze
Kredi ile alınmaz. Bütçene göre bir şey al ben de 5 sene asgari ücretle çalıştım her şeyimi ikinci el ve bütçeme göre aldım oyunda RT ve DLSS açmak zorunda değilim yanlış anlamanı istemem ama insanlar bütçesine göre hareket etmeli.
Tamam kardeş EyvAllah.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Alamadık diyoruz aldı diyorsun :) Evet en iyisini sen biliyorsun ne diyelim
Evet ben biliyorum çünkü ben yaptım programı, belli ki sıradan senin hakkını çalmışlar senin haberin yok.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Abi yarın Ankara mağazasına 100 stok gelecek yine orada aynı durum olmayacağından emin miyiz? Çünkü mağaza açılışında hiç bir düzen vs yoktu isim yazdıran giriyordu. He şöyle bir şey var isim yazdırmak içinde sıra bekledik ve sonrasında bizzat 3 saat sıramızın gelmesini bekledik.

pilav

80+ Bronze
Öyle olursa gerçekten çok iyi olur. Dün alamadığım için çok üzüldüm. Gerçekten ihtiyacım vardı. Sitede F5 atmaktan gündelik işlerime vakit ayıramadım :LOL:
aynıyız bende alamadım cok mutluydum 6da videoda tam parama uygundu umarim tekrar bi 50 100 stok gelir de alırsam acayip sevinirim

Top Bottom