100 stok da olmayacaktır. Bugün sıramız yetmesine rağmen alamadık, kayıtlara bakabilirler son alım ne zaman yapılmış. Mouse aldık çıktıkAbi yarın Ankara mağazasına 100 stok gelecek yine orada aynı durum olmayacağından emin miyiz? Çünkü mağaza açılışında hiç bir düzen vs yoktu isim yazdıran giriyordu. He şöyle bir şey var isim yazdırmak içinde sıra bekledik ve sonrasında bizzat 3 saat sıramızın gelmesini bekledik.
nasıl yani 100 stok dendi öyle iş mi olur100 stok da olmayacaktır. Bugün sıramız yetmesine rağmen alamadık, kayıtlara bakabilirler son alım ne zaman yapılmış. Mouse aldık çıktıkneyse alan varsa hayırlı olsun yani ama mağaza çalışanlarına cidden hakkımızı helal etmiyoruz.
99 değil 100 stok olacak100 stok da olmayacaktır.
hocam maalesef öğrenciyiz pazar açılsa gidebilirdik belki fakat sınavlarımdan önemli değil100 dendiyse 100 olur dert etme onu erkenden gidip almaya bak
Forum içinde bir konu açıp 100 stok daha yapsan takipte olan ve almak isteyenler için bir fırsat müthiş olur almak isteyenlerde aldım diye yorum yazar sırada adeleti görmüş olur herkes güveniyoruz sana dostum99 değil 100 stok olacak![]()
99 değil 100 stok olacak![]()
SONSUZ KATILIYORUM ++++++Forum içinde bir konu açıp 100 stok daha yapsan takipte olan ve almak isteyenler için bir fırsat müthiş olur almak isteyenlerde aldım diye yorum yazar sırada adeleti görmüş olur herkes güveniyoruz sana dostum
Hocam, bence gerçekten ihtiyacı olanlara gitmesinin tek yolu forumdan kişiler seçilip linkler verilmesi ki o olayın da bir sürü sıkıntılı yanı olur.Forum içinde bir konu açıp 100 stok daha yapsan takipte olan ve almak isteyenler için bir fırsat müthiş olur almak isteyenlerde aldım diye yorum yazar sırada adeleti görmüş olur herkes güveniyoruz sana dostum