Neler Yeni

DA-G9- Fırsatçıları iş başında

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
FurkanJ
en azından sistemi toplasın bi kule tipi taksın bir şey yapsınlar bu kadar vasıfsızlık olmaz uzun zamandır tutuyorum kendimi ama yeter artık

neyse boşver ya boşuna tartışmaya gerek yok kapatalım konuyu
Neden taksın ki aga zaten satacak fikir bu

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selçuk Han Zengin
saydıgim kadariyla 18 tane vardi hocam komple sistem satan fiyatın üstüne 3-5 -10 yazan
Hocam ben görmedim çok ayıp etmişler. Gerçekten benim ihtiyacım vardı. 26 yaşındayım ilk sıfır bilgisayarımı aldım. 1.5 sat sürdü saat 19.00'da satın aldım. İmkan sağlayanlardan Allah razı olsun. İnşallah sizlerde satın alabilirsiniz...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
FurkanJ
Hocam ben görmedim çok ayıp etmişler. Gerçekten benim ihtiyacım vardı. 26 yaşındayım ilk sıfır bilgisayarımı aldım. 1.5 sat sürdü saat 19.00'da satın aldım. İmkan sağlayanlardan Allah razı olsun. İnşallah sizlerde satın alabilirsiniz...
Güle güle kullan kardeşim inşallah

Aykut D.

80+ Gold
Daha sistemleri hazırlanmadan ilana koyup satışa başlamışlar bile bi sorunu nasıl çözeceğiz , bizim gibi aylardır F/P sistem bekleyenler mağdur oluyor stok bitiyor izlemekle yetiniyoruz sadece , adamlarda ellerine dahi geçmeden ilana koyuyorlar ticaretini yapıyorlar.
Orul orul ...

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
Fırsatçılık değil bu. Alım satımdır. Bende şuan 10k ya Ps5 görsem gider borçla harçla alırım satarım geri.

ConquerorXIV

80+ Gold
Fırsatçılık değil bu. Alım satımdır. Bende şuan 10k ya Ps5 görsem gider borçla harçla alırım satarım geri.
fırsatçılık fahiş fiyata satmaktır ss de attığım gibi, 15e kartı satana laf edilmez örnek verdiğim gibi sıfır daha iyisi de var

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Ekonomik olarak sıkıntılı olan ülkelerde genelde bu durum olur diye anlatmıştı zaten abdullah abim adam alır satar sistemin ekran kartını günceller hakkıdır ama 15k ya da satma kardesim 12 13 de sen de faydalan alan da faydalansın

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
fırsatçılık fahiş fiyata satmaktır ss de attığım gibi, 15e kartı satana laf edilmez örnek verdiğim gibi sıfır daha iyisi de var
Sıfır 20k ise 17k ya satmak makul olur eğer 15k ya alındıysa. Ama dedigin gibiyse yazık

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
reis şimdi adam onu 35e ilana koymuş kimse onu almaz gider daha uygununu bulur tek çare onun koyduğu fiyat ve sistem değil bak bende gittim sabah 5-6 dan öğlen 12 ye kadar ankara ayazında bekledim bende eğer bi alsatcı yüzünden alamasam sinirlenirdim ama mantıklı düşün bu kimsenin hakkına girmek olmuyo ki onu alıp yaksa da kırsa da satsa da 50k ya koysa da onun malı 35 e koydu almak müşteriye kalmış buna kimse laf edemez he bende bi al satcı yüzünden alamasam sinirlenirdim anlıyorum ama gerçekler de bunlar yani adam parasını verdiyse istediğini yapmakta serbest diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom