Bundan 1 adet alıyorsun.anakartında cpu fan soketi dışında 2 adet sysfan girişi var. öndeki 3 fanı birleştirip alttaki sysfan2 ye takıyosun.Arka egzos fanıda direkt olarak üstteki sysfan1 e takıyorsun.Sonrasında biosta fanları DC veya pwm mod seçenedğinden DC moda alıyorsun.Çünkü fanların soketleri 3 pin.(4 pinse pwm) DC modda biostan kontrol edersin. öndeki 3 fanı tek fanmış gibi düşüneceksin.kasa fanları son hızda çalışıyormuş onu nasıl cözebilirim
eyvallah kralBundan 1 adet alıyorsun.anakartında cpu fan soketi dışında 2 adet sysfan girişi var. öndeki 3 fanı birleştirip alttaki sysfan2 ye takıyosun.Arka egzos fanıda direkt olarak üstteki sysfan1 e takıyorsun.Sonrasında biosta fanları DC veya pwm mod seçenedğinden DC moda alıyorsun.Çünkü fanların soketleri 3 pin.(4 pinse pwm) DC modda biostan kontrol edersin. öndeki 3 fanı tek fanmış gibi düşüneceksin.
Benim anakartım h610m bomber. Tek fan çıkışı var bu şekilde çözdüm.
Alıntıyı görüntüle
bende de o durumda Alıntıyı görüntüle
güncel fiyatlamı ? Vok sistem vardı keşke onu alsaydınız hocam g.oBen Pazartesi güncel fiyatla aldım bendede durum aynı. Düşük stoklu ürün satıyorsun böyle gecikme olmaması lazım. Madem 15 20 günde göndereceksin ön sipariş olarak sat herkes alsın.
Son hızda çalışması ne gibi bir sorun olur ?kasa fanları son hızda çalışıyormuş onu nasıl cözebilirim
Değiştiremezsin yüksek ihtimallePeki alırken seçtiğimiz bir parçayı arayıp değiştirebiliyor muyuz?
kasadan fan sesi geliyor hocamSon hızda çalışması ne gibi bir sorun olur ?
Hala hazırlanıyor bekliyoruz
100 stoklu forumda bilen alan 3 5 kişi var istese de alamazdı muhtemelengüncel fiyatlamı ? Vok sistem vardı keşke onu alsaydınız hocam g.o