Neler Yeni

DA G9 VE İTOPYA SAÇMALIĞI BİTMİYOR HAKKIMIZ YİYİLİYOR..

viafen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yasin ÇAYAN
Ben aldım gibi ama bilemiyorum hesaptan para çekilmiş ama itopyada siparişlerinde gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı?

Dipnot: Mesai saatlerinin dışında oldukları için telefon görüşmesi yapmadım ama iletişim bölümünden sorunu anlattım

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Ben aldım gibi ama bilemiyorum hesaptan para çekilmiş ama itopyada siparişlerinde gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı?

Dipnot: Mesai saatlerinin dışında oldukları için telefon görüşmesi yapmadım ama iletişim bölümünden sorunu anlattım
muhtemelen paran geri yatırılır

Cullinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali K

merhaba ben de aynı sorunu yaşadım iletişim adresi verirmisin bana dc vs.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,600
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Benim alamama sebebim adres ekranında şehir listesinin gelmemesinden dolayı adresi ekleyemem. Çok da erken girmiştim bu ekrana :D @itopya.com @Abdullah Hacıgül
1700327943683.png

viafen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yasin ÇAYAN
muhtemelen paran geri yatırılır
HB gibi platformlarda böyle olduğunda 5 dakika içinde yatırılmış oluyordu. Üzerinden fazlasıyla zaman geçti ama henüz bir hareket yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba ben de aynı sorunu yaşadım iletişim adresi verirmisin bana dc vs.
Instagram kullanıcı adımı attım özelden iletişime geçebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ismail AKIN
ÜRÜNÜ 17.32DE SEPETE EKLEYİP TAM ŞUAN KADAR BEKLEDİM 50 DEFA ALMAMA RAĞMEN ÖDEMEDE İPTAL ETTİRİYORDU HESAP KARTINDAN TAKSİT İSTİYOR :D SAÇMALIK ÜSTÜNE SAÇMALIK SİSTEM HESABIMDA OLMASINA RAĞMEN STOK YOK DİYOR BAZEN SEPETTE 404 HATASI VERİYOR NEYSEKİ AL SATÇILAR SİSTEME KONDU :) ÇÖZÜMÜ OLURMU ? HİÇ SANMAM .. @Abdullah Hacıgül
En az 40 defa ödeme ekranında hata alıp geri attı,ürün sepette kayboldu,geri geldi,gitti geldi,45dk uğraştıktan sonra şansa kadere almayı başardım,lakin ömrümden ömür gitti

PaLa007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ahmet akıllı
Saat 18:02Gösteriyordu Hala Stokta Vardı Ama Almadım İhtiyacı Olan Bir Arkadaş alsın Dedim

cino056

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
SafakBilgisayar
18-11 2023 tarihinden itopyadan sistem aldim parami aldi odeme ekraninda sonra hosting hatasi vrdi parami cekti sistemde ve siparis kisminda sistem yok ayaküstü parami yediler - bankayi ariyom banka diyo para cekildi - itopyayi ariyom kapali - anlicaniz paranin ustune yattilar @Abdullah Hacıgül

heraishere

80+ Bronze
18-11 2023 tarihinden itopyadan sistem aldim parami aldi odeme ekraninda sonra hosting hatasi vrdi parami cekti sistemde ve siparis kisminda sistem yok ayaküstü parami yediler - bankayi ariyom banka diyo para cekildi - itopyayi ariyom kapali - anlicaniz paranin ustune yattilar @Abdullah Hacıgül
Hocam sistemsel bir hata olabilir. Üstte de aynı duruma muzdarip bi kaç kişi vardı. Pazar günü mesai saatleri dışında olmaları gayet normal. Pazartesi gününü bekleyip firmayla iletişime geçebilirsin. Kolay kolay Parana konacaklarını zannetmiyorum.

Top Bottom