Ekran gelince yapmam gereken işlemler ne ilk pc toplayışım bu ve hiçbirşey bilmiyorum neler yapmalıyım
Alıntıyı görüntüleMerhabalar arkadaşlar sistem az önce elime ulaştı ekran kartını da taktım çalıştırdım fakat ekranım daha gelmediği için test yapamadım
Ekran gelince yapmam gereken işlemler ne ilk pc toplayışım bu ve hiçbirşey bilmiyorum neler yapmalıyım
Teşekkürler dostumh.o dostum
Hayırli olsun, ekran kartının guc girisi nerede oluyo? Kasa icinde o kablodan var mi?Alıntıyı görüntüleMerhabalar arkadaşlar sistem az önce elime ulaştı ekran kartını da taktım çalıştırdım fakat ekranım daha gelmediği için test yapamadım
Dostum orda kücük bi cırt gibi bişey tutuyodu benimkinde 2 parçadan olusuyoduHayırli olsun, ekran kartının guc girisi nerede oluyo? Kasa icinde o kablodan var mi?
Teşekkür ederimHayrlı olsun falcon videoyu atmış zaten. Benimde şimdi ulaştı yeğenime aldım bakalım kuruyorum sıkıntı çıkmaz inşallah.
Teşekkür ederimHayırli olsun, ekran kartının guc girisi nerede oluyo? Kasa icinde o kablodan var mi?
İki parçadan birini ekran kartina takiyorsun ve digeri boşta kalıyor değil mi?Dostum orda kücük bi cırt gibi bişey tutuyodu benimkinde 2 parçadan olusuyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
Ekran kartındaki boş olan kısımları dolduruyor bende zaten dostum o bi parça 4 girişli bi parça 2İki parçadan birini ekran kartina takiyorsun ve digeri boşta kalıyor değil mi?
Yani iki ayri uclu kablo var ve ikiside dolu oluyor değil mi?Ekran kartındaki boş olan kısımları dolduruyor bende zaten dostum o bi parça 4 girişli bi parça 2