Hayır etkilemezBakıp yapmayı deneyeceğim elektrikler gelince ama daha yeni aldığım için garantisini etkilemez değil mi
En son olan bunlar çok anlamıyorum ama hata yazıyor(saat doğru değil 2 dakika öncesi aslında)“Ekran kartında bir sorun olsa görüntü hiç gelmezdi; bu yüzden sorun büyük ihtimalle sürücülerden kaynaklanıyor olabilir. Eğer Windows açılıyorsa, Olay Görüntüleyicisi’nden son etkinliklere bakarak sürücüyle ilgili hata olup olmadığını görebilirsin. Bunun dışında diskte bir bozukluk da ihtimal dahilinde. Ya da yaşadığın yerde elektrik dalgalanmaları oluyorsa, bu da sisteme sorun çıkarıyor olabilir. Bu yüzden önce farklı bir prizde, mümkünse akım korumalı bir prizle dene. Sistem açılırsa diski kontrol et; bunun için CrystalDiskInfo indirip bakabilirsin. Ayrıca dediğim gibi Olay Görüntüleyicisi’ne bakarak sorunun sürücülerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Unlost, videosunda satış yaparken özel ayarlamalar yapıp öyle yolladıklarını söylüyordu; muhtemelen ondan öyle düşünmüştür.
Tam ekranın kapandığı anın saatine bakmanız lazım. Sistem birden fazla hata verebilir, bu normaldir; ama asıl dikkat etmeniz gereken, ekran kapandığı anda verilen hatadır.En son olan bunlar çok anlamıyorum ama hata yazıyor
tam ekran kapandığında verdiği hatayı bulamadım tam zamanına dikkatte etmediğim için ancak bunları kontrol etmek yerine direk biosa format atayım mı bu arada şuan bilgisayardan yazıyorum ve gitmedi ekran hala birden gidiyor ama işteTam ekranın kapandığı anın saatine bakmanız lazım. Sistem birden fazla hata verebilir, bu normaldir; ama asıl dikkat etmeniz gereken, ekran kapandığı anda verilen hatadır.
BIOS’u sıfırlarsan en fazla yapılan OC ayarları gider. Bu da şu an aldığın performansta ufak bir düşüşe yol açar; yaklaşık %1–5 arası. Yani çok bir şey kaybetmezsin.tam ekran kapandığında verdiği hatayı bulamadım tam zamanına dikkatte etmediğim için ancak bunları kontrol etmek yerine direk biosa format atayım mı bu arada şuan bilgisayardan yazıyorum ve gitmedi ekran hala birden gidiyor ama işte
pcye de format at bencetam ekran kapandığında verdiği hatayı bulamadım tam zamanına dikkatte etmediğim için ancak bunları kontrol etmek yerine direk biosa format atayım mı bu arada şuan bilgisayardan yazıyorum ve gitmedi ekran hala birden gidiyor ama işte
Sistem bozuk değilde yazılımsal sıkıntı var gibi. Bios sıfırlanmayı denediyseniz format da denenebilir.Merhabalar 12 eylülde sipariş verdiğim 20 eylülde elime ulaşan Unlost X kasası arızalı geldi.Sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum defalarca kontrol etmeme rağmen pinlerini ve güç kablolarını hiçbir sorun olmamasına rağmen çalışırken sistem birden gidiyor ekran, en son olarakta ekran gitti ve fanlar full hız dönmeye başladı ilk başta açtığımda da ekran gelmiyordu dedim herhalde sorun bende kabloları düzelttim geldi sonra bunlar oldu işte her neyse yeni aldığım sistemin böyle olması üzdü ne yapabilirim sizce ne yapmalıyım .Satıcısı "gamers arena" yı aramama rağmen açmıyorlar sanırım hafta sonu olduğu için yarın tekrar deneyeceğim dediğim gibi neler yapabilirim ekran kartını test edebilir miyim sorun onda mı . Teşekkürler.
BIOS’u sıfırlarsan en fazla yapılan OC ayarları gider. Bu da şu an aldığın performansta ufak bir düşüşe yol açar; yaklaşık %1–5 arası. Yani çok bir şey kaybetmezs
Dediğin diğer uygulama böyle gösteriyorBIOS’u sıfırlarsan en fazla yapılan OC ayarları gider. Bu da şu an aldığın performansta ufak bir düşüşe yol açar; yaklaşık %1–5 arası. Yani çok bir şey kaybetmezsin.
Zaten 0 bilgisayar hiçbir şey yokki içindeSistem bozuk değilde yazılımsal sıkıntı var gibi. Bios sıfırlanmayı denediyseniz format da denenebilir.
BIOS’u sıfırla, olmadı üstüne temiz bir format at. Eğer sorun devam ederse, dediğim gibi elektrik dalgalanmasından kaynaklanıyor olabilir. Bu durumda akım korumalı bir prizde ya da başka bir odadaki prizde denemeni öneririm.Dediğin diğer uygulama böyle gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten 0 bilgisayar hiçbir şey yokki içinde