Neler Yeni

DA / GT2 Yanlış Ürün YARDIM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Arkadaşlar merhaba yarım saat önce kargom elime ulaştı fakat benim sipariş ettiğim kasa modeli

VENTO VG10F RGB ATX 550W FSP Hyper 550W 80+Bronze Gaming Kasa​

olması gerekirken bana

VENTO VG08FE ATX 1 adet RGB FAN Temperli Cam Gaming Kasa​

gönderdiler gerçekten sinirden ölücem bu kadar saçmalık olamaz cuma günü verdiğim sipariş 1 hafta sonra bugün elime ulaşıyor ve o da yanlış ürün çıkıyor.
Bununla alakalı olarak yazdıgımda ürünün fotoğrafını atmamı ve pazartesi günü bakacaklarını söylediler
Bu tip durumla karşılaşan oldu mu gerçekten beni mi buluyor böyle şeyler anlamadım gitti herkezin sipariş listesi vardır ona göre hazırlanır yollanır gerçekten böyle bir şey yok ya çıldırıcam

Ekler

• 11.png
    11.png
    20.1 KB · Hit: 219
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    266.1 KB · Hit: 212
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    298.1 KB · Hit: 216

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
Arkadaşlar merhaba yarım saat önce kargom elime ulaştı fakat benim sipariş ettiğim kasa modeli

VENTO VG10F RGB ATX 550W FSP Hyper 550W 80+Bronze Gaming Kasa​

olması gerekirken bana

VENTO VG08FE ATX 1 adet RGB FAN Temperli Cam Gaming Kasa​

gönderdiler gerçekten sinirden ölücem bu kadar saçmalık olamaz cuma günü verdiğim sipariş 1 hafta sonra bugün elime ulaşıyor ve o da yanlış ürün çıkıyor.
Bununla alakalı olarak yazdıgımda ürünün fotoğrafını atmamı ve pazartesi günü bakacaklarını söylediler
Bu tip durumla karşılaşan oldu mu gerçekten beni mi buluyor böyle şeyler anlamadım gitti herkezin sipariş listesi vardır ona göre hazırlanır yollanır gerçekten böyle bir şey yok ya çıldırıcam
@Abdullah Hacıgül başkan mağdur olanlar var dikkate alır mısın bidaki sistem toplama yaparsan bu firmanin yaptıkları ortada , 3 5 kişi değil onlarca kişi mağdur halde.

Benim kasam daha kargoya bile verilmedi ve benim faturamda yazan da videoda olan kasadan.
Kargoya verilse ürün elime gelse , gelen üründe farklı bir malzeme çıkarsa o zaman bak şu ise

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,665
İsim
Hacı
Müşteri hizmetleri ile İletişime geçin hemen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş kasamı geldi
Boş değil yanlış kasa benim aldıgım mesh kasa 3 fan + egzoz fanlı bu gelenin önü kapalı ve sadece önünde 1 tane fan var diğer herşeyi göndermişler fakat benim siparişim bu değil ki ben şuan ürünü aynı şekilde paketledim kargo yakın zaten hemen iade ediyorum kontrol etsinler ya aynısını gönderecekler ya da ürünü iade edicem bakalım p.tesi günü anlaşılır

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
Boş değil yanlış kasa benim aldıgım mesh kasa 3 fan + egzoz fanlı bu gelenin önü kapalı ve sadece önünde 1 tane fan var diğer herşeyi göndermişler fakat benim siparişim bu değil ki ben şuan ürünü aynı şekilde paketledim kargo yakın zaten hemen iade ediyorum kontrol etsinler ya aynısını gönderecekler ya da ürünü iade edicem bakalım p.tesi günü anlaşılır
Ürün iadesi isteme , hakkın olan kasayi işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oha sende de mi aynı ben görüştüm canlı destekle geri verin kargoya p.tesi bakalım dediler ve
'ye mail atmamı fotoğraf atmamı istediler hepsini yaptım şimdi yola çıkıyorum kargoya doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün iadesi isteme , hakkın olan kasayi işte
yok hemen iade istemedim zaten p.tesi bakalım dediler eğer yok veremiyoruz o kasadan derlerse iade isticem

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

ARDELENO

80+ Bronze
oha sende de mi aynı ben görüştüm canlı destekle geri verin kargoya p.tesi bakalım dediler ve
'ye mail atmamı fotoğraf atmamı istediler hepsini yaptım şimdi yola çıkıyorum kargoya doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hemen iade istemedim zaten p.tesi bakalım dediler eğer yok veremiyoruz o kasadan derlerse iade isticem
Dostum iade etme. Ben farkın iadesini talep edicem eğer etmezlerse e devletten tüketici hakem heyeti başvurusu açacağım onlar ilgilensin.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
Dostum iade etme. Ben farkın iadesini talep edicem eğer etmezlerse e devletten tüketici hakem heyeti başvurusu açacağım onlar ilgilensin.
Sakın Allah'ın dan bulsunlar deme , kovala işin peşini bırakma. Bu şekilde olmaz valla ya.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@Abdullah Hacıgül başkan mağdur olanlar var dikkate alır mısın bidaki sistem toplama yaparsan bu firmanin yaptıkları ortada , 3 5 kişi değil onlarca kişi mağdur halde.

Benim kasam daha kargoya bile verilmedi ve benim faturamda yazan da videoda olan kasadan.
Kargoya verilse ürün elime gelse , gelen üründe farklı bir malzeme çıkarsa o zaman bak şu ise
Videoda da belirttiğim gibi stok değişiklikleri olacak ama burada Gaming Gen'in hatası fatura bilgisini yanlış girmiş fatura bilgisi dışında hatalı bir işlem yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom