yakalayabilirsen bu bence, hem de ekran kartı fiyatına anakartta gelirse, büyük fırsat olurArkadaşlar size bir sorum var 10k bütçe ile Abdullah abinin çıkartacağı PCyi beklemekmi yoksa bu kartı alıp sistem toplamak mı emin olamadım
Fiyat bilgisi mümkün mü acaba karttaki param yetmeyebilir ayarlamaya çalışayım mümkünseAman beni kimseyle karıştırmayın benim için yeterli yatın pusuya
Süre belirtse keşkeNe zaman gelir abi
Sistem toplamak hakkında en ufak bilgim yok ya aşırı kararsızım şuandayakalayabilirsen bu bence, hem de ekran kartı fiyatına anakartta gelirse, büyük fırsat olur
Anakart ve ekran kartını alıp toplayabilirsin tabi beklemek istemiyorsanArkadaşlar size bir sorum var 10k bütçe ile Abdullah abinin çıkartacağı PCyi beklemekmi yoksa bu kartı alıp sistem toplamak mı emin olamadım
bu fiyata yakalayabilirsen al, sistem toplamak için çok fazla insan yardımcı olacaktır.Sistem toplamak hakkında en ufak bilgim yok ya aşırı kararsızım şuanda
kanka bekleyebilirim benim için sorun yok ama bidaha bu fiyata gelmez diye düşünüyorumAnakart ve ekran kartını alıp toplayabilirsin tabi beklemek istemiyorsan
Bence al yardimci oluruz diğer aletleri almanakanka bekleyebilirim benim için sorun yok ama bidaha bu fiyata gelmez diye düşünüyorum
Her an konu açılabilir tetikte kal .)Aynı saatte mi çıkacak bari onu söyleseydi.
Yavaş yavaş uyanıyor bazı arkadaşlar. @systemmaker hocamız gelip zararına satıyorlar demeden yazayım.Demekki neymiş DA forum ve PCH kitle gücünü kullanarak firmalara ucuza sattirabiliyormuş, demekki neymiş 8-8.5k ya satılan rtx 3050 4k yada satılıp firmaya kâr ettirebiliyomuş yazıklar olsun o tedarikçi firmalara buna ayakta adam s.mek denir böyle bi ticaret yok