Çağrı Yılmaz
80+ Silver
ZAFER BENİMDİR DAĞILINTeşekkür ederim uyaran arkadaşlara hayat kurtardınız ama ben 3500'e Garip Kont Bey'e satıcam çok istekli çıktı
ZAFER BENİMDİR DAĞILINTeşekkür ederim uyaran arkadaşlara hayat kurtardınız ama ben 3500'e Garip Kont Bey'e satıcam çok istekli çıktı
Sadece ekran kartıma 2500 verebilirimTeşekkür ederim uyaran arkadaşlara hayat kurtardınız ama ben 3500'e Garip Kont Bey'e satıcam çok istekli çıktı
@Garip Kont un parası yokmuş bana satsenin paşa gönlün sağolsun aga öptümm
ironi mi ?Teşekkür ederim uyaran arkadaşlara hayat kurtardınız ama ben 3500'e Garip Kont Bey'e satıcam çok istekli çıktı
2500 gerçekten çok düşük ama o kadar da değil. 4000-4500 arasına gider o sistem. Ekran kartı RX 580 8GB olsa o baya para ediyor ama 4GB model o kadar değerli değil.Madem öyle 5500 son fiyat güzelmiş bu iş ya
Seri geri gelYok hocam warband girdim at koşturuyorum şuan alana hayırlı olsun
Kaplanharun benm kuzenim ben zaten pcyi ona alacaktım onla konuşuyoruz şuan whatsapptan,@Garip Kont un parası yokmuş bana sat
nasıl yani ?!Kaplanharun benm kuzenim ben zaten pcyi ona alacaktım onla konuşuyoruz şuan whatsapptan,
Hangi kredi kartın var ?
Ben onun kuzeniymişim galibanasıl yani ?!
Usta annemimin kardeşinin oğlu işte karıştırma oraları kuzenim oluyor,nasıl yani ?!
heee anladım aynen ya kuzenisinBen onun kuzeniymişim galiba
5k ya sat bence fiyatbaya düşük gibiArkadaşlar merhaba. 2020 Ocak ayında MD1 sistemini almıştım İtopya üzerinden. Sağolsun bilgisayar bu zamana kadar hiçbir sıkıntı çıkartmadı. Burdan ayrıca Abdullah Abi'ye ve İtopya'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Artık heves meves kalmadı bu yüzden satmam lazım sıkıldım. Monitörü satıp 165hz'e geçtiğim için sadece kasayı satıyorum ve 1.5 yıl kullandım biraz eskimiştir bence fiyat olarak 2500 lira ideal. Özellikle belirteyim monitörlü sistem 3000 liraydı onu satmıyorsun ve 1.5 yıl kullandın eskimiş hali mi 2500 diyenler olacaktır lütfen kalp kırmaya gerek yok bu benim kendi kafamdan belirlediğim fiyat alan alır almayan almaz.
anladımUsta annemimin kardeşinin oğlu işte karıştırma oraları kuzenim oluyor,