- Reaksiyon skoru
- 11,517
Konu dışında istediği gibi açarSadece saçma ve amaçsız bir konu..
Konu dışında istediği gibi açarSadece saçma ve amaçsız bir konu..
Aynı mesajı 3 defa yazdın gelmiş konu sahibine mesaj kasıyor diyorsun. Komiksin...Sadece saçma ve amaçsız bir konu..
Bana özel sanmıştım üzdünMenemen soğanlı mı soğansız mı?
Mesaj kasmıyorum her #Kimdir konusunda soruyorum.
Soğansız.Menemen soğanlı mı soğansız mı?
Mesaj kasmıyorum her #Kimdir konusunda soruyorum.
Çünkü anlatmaya çalıştım şey o.Aynı mesajı 3 defa yazdın gelmiş konu sahibine mesaj kasıyor diyorsun. Komiksin...
Soğansız.
Post automatically merged:
Çünkü anlatmaya çalıştım şey o.
Bu konudan rahatsızsan seni zorla burada tutan yok. Ayrıca ben bu konuda az kelime kullanmış olsam bile kendimi tanıtmış olduğumu düşünüyorum. Forumda bwoah kelimesi görülse akla ilk ben gelirim çünkü.Soğansız.
Ne torbası abe? Hangi torbacı
1 defa yazınca anlaşılmıyor mu? Forumda eğlence ve konu dışı kategorileri boşa koyulmadı. Boş boş insanları mesaj kasıyor diye yargılayacağınıza kendi mesajlarınıza bakın.Soğansız.
Mesela burada siz de konuyla alakasız mesajlar yazıyorsunuz. Ancak bu bana sorun değil ve burası konu dışı olduğundan bir şey de demiyorum. Ama siz neden bunu yapmıyorsunuz ?Ne torbası abe
Kulağım kanadı , ses kaliteisnden
Siz derken? Seni savundumMesela burada siz de konuyla alakasız mesajlar yazıyorsunuz. Ancak bu bana sorun değil ve burası konu dışı olduğundan bir şey de demiyorum. Ama siz neden bunu yapmıyorsunuz ?
Neyi yapmadığımı anlamaya çalışıyorum... Ayrıca cevap verdiğim kişi benim yazıma yanıt olarak cevap verdi ben o yüzden yazdım.Mesela burada siz de konuyla alakasız mesajlar yazıyorsunuz. Ancak bu bana sorun değil ve burası konu dışı olduğundan bir şey de demiyorum. Ama siz neden bunu yapmıyorsunuz ?
Başının üstü falan türlü fantezilere gelemem ben gidiyorumÜstüne alınma sana demedim zaten başımın üstünde yerin var.