hayırlı olsun bende deniyorumBeyler ekran kartım anakartim monitörüm olmasına rağmen indirim fiyatı beni mesh etti sipariş ettim ne yapacağım kararsız kaldım kullansam mı satsam mı bi yol gösterin
gene çöktühayırlı olsun bende deniyorum
önceki parçalarından iyi olanlarını md 2 de kullan kötü olanlarını satBeyler ekran kartım anakartim monitörüm olmasına rağmen indirim fiyatı beni mesh etti sipariş ettim ne yapacağım kararsız kaldım kullansam mı satsam mı bi yol gösterin
Hayırlı olsun bende aldım zar zor şimdi inşallah pişman olmayızBeyler ekran kartım anakartim monitörüm olmasına rağmen indirim fiyatı beni mesh etti sipariş ettim ne yapacağım kararsız kaldım kullansam mı satsam mı bi yol gösterin
sistemdeki ekran kartı ve monitörü sat 5600xt tak aoc kullan a520yi sat almasaymışsın o anakartı çok kötüEkran kartı olarak 5600xt Asus tuf Evo var monitör Aoc 165hz anakartim Trendyol indirimde 240tl ye a520m almıştım bunlar var ne yapayım bir yol gösterin
O anakarti 240tlye aldım gelmez diye sipariş ettim geldi yoksa almazdımsistemdeki ekran kartı ve monitörü sat 5600xt tak aoc kullan a520yi sat almasaymışsın o anakartı çok kötü