Neler Yeni

DA nın çıkarıcağı mekanik klavye hakkında?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Klavye güzelde rgb pek beğenmedim gibi aylardır istediğim ozellikte klavye bulamadım ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Onur Mehmet Aslan
Zaten en iyi fiyatı yapacağım o sorun değil de millet yine unutacak.
abi seni unutmuyoruz zaten :D kim unutuyor hatta indirim yapınca siz alamayanlar bir ton laf edecekler :D geçen olduğu gibi yine olacak.
9K ya cıkardıgın asus rog psulu sistemi vs unutmadık merak etme <3 sizler olmasanız indirim dahi olmayacak onu da biliyoruz

SendyGood

80+ Bronze
Bilgilendirmen yanlış "Ara ara indirimlerde 550-700 TL arasında geziyor" dediğin klavye ara ara bu fiyatlarda gezmiyor. Markanın açılışa özel fiyatlandırması idi. Gördüğün gibi ak akçeye kayıtlı büyük markaları hiçbirinde bir kere bile hatta yıllık dilimde bile indirime girmemiş. 10 günlük süreçte açılışa özel fiyatlandırma olunca "550-700 TL arasında alınabiliyor anlamına gelmiyor". Çünkü bu ürünün global fiyatı 100 Dolar seviyesinde geziyor.
Hocam yeni sistem ne zaman gelir

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
hangi firma ile geleceği belli mi arkadaşlar genelde itopya ile yapıyor abdullah reis ama?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mağazalarda satış olacak mı beyler?

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Geçen ayki blackshark ankara magazasinda vardı ama o açılışa özeldi sanırım
istanbul mağazalarında da vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam doğru mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

istanbul mağazalarında da vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam doğru mu ?
hatırlayan var mı arkadaşlar itopya mağazalarında var mıydı stok istanbul da ona göre gideceğim de

hatırlayan var mı arkadaşlar itopya mağazalarında var mıydı stok istanbul da ona göre gideceğim de

Son düzenleme:

Green

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan
g413 olmasını bekliyorum

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Bilgilendirmen yanlış "Ara ara indirimlerde 550-700 TL arasında geziyor" dediğin klavye ara ara bu fiyatlarda gezmiyor. Markanın açılışa özel fiyatlandırması idi. Gördüğün gibi ak akçeye kayıtlı büyük markaları hiçbirinde bir kere bile hatta yıllık dilimde bile indirime girmemiş. 10 günlük süreçte açılışa özel fiyatlandırma olunca "550-700 TL arasında alınabiliyor anlamına gelmiyor". Çünkü bu ürünün global fiyatı 100 Dolar seviyesinde geziyor.
Bilgilendirmem yanlış değil , akakçe veri almamış , sadece ben demiyorum farkındaysan birçok insan aynı fiyatlardan bahsediyor . 1 tl altına 549 tl ye çıkartsan en iyi fiyatı sen almış olacaksın bunda sorun yok . Çıkartmasan da ben indirim için teşekkür edeceğim , forumdaki mesajının altına yağ çeken paspascılardan değilim.
Senin mantığınla bu da imkansız o zaman Abdullah
ROG FİYATLANDIRMA.png

Buyur satın aldığım gün ve sonrası için bu güne kadar en düşük fiyatı 1600 TL listelenmiş , ben kaça almışım buyur.
ROG FİAT 2.png

Akakçe her indirimi listelemiyor bu kadar basit . Çıkışa özel olup olmaması değil konu , konu o fiyata alınabilir miydi alınamaz mıydı ? Alınabilirdi . Kimse liste fiyatını ya da dolar bazlı fiyatını vermez o klavyeye en fp ci kitle seninki sen de biliyorsun . Yanlışına yanlış , doğruna doğru derim . Yanlışsın , akakçe verileri yanlış . Akakçeden veri alman da yanlış.

Zaten en iyi fiyatı yapacağım o sorun değil de millet yine unutacak.
Eğer banaysa lafın , ne unutacak yaştayım ne unutacak adamım , senin indirimlerinle birçok ürün aldım ki bu forumdayım ve takip ediyorum . Yeri geldiğinde youtube üzerinden içerik çıkartıp taktir ediyorum . Yanlışına yanlış demem bu kadar dokunmamalı , yoğunsundur takip edememişsindir bunu söylersin . Ya da daha iyi fiyattan gelecek takipçilerim içiniz rahat olsun dersin. Amacım karalamak değil ...

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Kutu üstünde garanti kağıdı yapışık geliyo ve uzun zâmandır incelemediğim bir marka dediği için %99 logitech model olarak g213 olamaz 213 ün kutusu daha uzun g512 veya g513 olabilir ama g513 daha kalın bir kutuya sahip diye hatırlıyorum geriye g512 kalıyor tahmini 599 tl ye satılacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,485
Üyeler
164,851
Son üye
oguzhanozgu
Top Bottom