Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
Hocam şunun gibi www.donanımarşiviforum.com gibiYoutube çalma listesi:
trap soundları yok kiSound'ları hiç beğenmedim. Şu TRAP'e hiç ısınamadım. Tüm şarkıyı dinleyesimi bozuyor.
Doğru albümü dinlediğinize emin misiniz?Sound'ları hiç beğenmedim. Şu TRAP'e hiç ısınamadım. Tüm şarkıyı dinleyesimi bozuyor.
Arkadaşlar Spotify linkinden kesitleri dinledim. Trap dediğimiz şey aslında bir sound şekli olduğu için TRAP olarak ifade ettim. Beat'teki snare'lar, kick ve basslar falan. 808'ler falan... Günümüz beat'leri bunlar. Ben bu tarz beat'leri sevmiyorum. Da Poet'in eski şarkılarını, ya da eskiden yaptığı beat'leri dinlerseniz farkı kolayca anlayabilirsiniz.Doğru albümü dinlediğinize emin misiniz?
Ayrıca tekrar dinlediğimde aynı kesitleri, şunu farkettim. Sözler sürekli parça parça. Akıcı değil. Olumsuz bir yorum değil, çünkü bu bir tercih. İyisi kötüsü olmaz. Ancak ben bunu da beğenmedim. Sevmiyorum. Ben khontkarın da dediği gibi (!) xd. Flow dans edince seviyorum. Hidra, Joker, Asil... Bu tarz sevdiğim için yine hoşuma gitmedi. Tabii ki kesitlere göre yorumum bunlar.Arkadaşlar Spotify linkinden kesitleri dinledim. Trap dediğimiz şey aslında bir sound şekli olduğu için TRAP olarak ifade ettim. Beat'teki snare'lar, kick ve basslar falan. 808'ler falan... Günümüz beat'leri bunlar. Ben bu tarz beat'leri sevmiyorum. Da Poet'in eski şarkılarını, ya da eskiden yaptığı beat'leri dinlerseniz farkı kolayca anlayabilirsiniz.
Anladım hocam saygı duyuyorum. Trap diyince bir an Khontkar'la Young Bego'yla falan aynı kefeye koydunuz sandım.Ayrıca tekrar dinlediğimde aynı kesitleri, şunu farkettim. Sözler sürekli parça parça. Akıcı değil. Olumsuz bir yorum değil, çünkü bu bir tercih. İyisi kötüsü olmaz. Ancak ben bunu da beğenmedim. Sevmiyorum. Ben khontkarın da dediği gibi (!) xd. Flow dans edince seviyorum. Hidra, Joker, Asil... Bu tarz sevdiğim için yine hoşuma gitmedi. Tabii ki kesitlere göre yorumum bunlar.
ben 808 duyamadım desem yeridir. kişiye bağlı herhalde birazAnladım hocam saygı duyuyorum. Trap diyince bir an Khontkar'la Young Bego'yla falan aynı kefeye koydunuz sandım.
Dediğiniz gibi bazı şarkılarda çok fazla switch var, benim de dikkatimi çekti. Progresif rap diye bir tür olsa oraya sokardık herhalde
tercih dediğin gibiAyrıca tekrar dinlediğimde aynı kesitleri, şunu farkettim. Sözler sürekli parça parça. Akıcı değil. Olumsuz bir yorum değil, çünkü bu bir tercih. İyisi kötüsü olmaz. Ancak ben bunu da beğenmedim. Sevmiyorum. Ben khontkarın da dediği gibi (!) xd. Flow dans edince seviyorum. Hidra, Joker, Asil... Bu tarz sevdiğim için yine hoşuma gitmedi. Tabii ki kesitlere göre yorumum bunlar.