Da Rtx 3050 f/p sistem çıkar mı

Keytia

80+
Reaksiyon skoru
155
Abdullah abi sizce indirimli rtx 3050 li sistem çıkarırımı bende bilgisayar alacağım 10-11k bütçe var ama işte ne zaman alacağımı bilmiyorum şimdi mi alsam yoksa da çıkarırmı sistem tavsiye verirmisiniz PC+monitör olacak

Abdullah abi sizce indirimli rtx 3050 li sistem çıkarırımı bende bilgisayar alacağım 10-11k bütçe var ama işte ne zaman alacağımı bilmiyorum şimdi mi alsam yoksa da çıkarırmı sistem tavsiye verirmisiniz PC+monitör olacak
Yani 7k 8k bandında birşeyler çıkarsa kesinlikle alınabilir bu fiyatlarda olabilir çünkü miningciler bu kartları almayacak ve kart baya üretilmis sanırım stok sıkıntısı cok az yaşanacakmış umarım öyle olur o zmn uyguna burseyler bulursunuz hocam inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 7k 8k bandında birşeyler çıkarsa kesinlikle alınabilir bu fiyatlarda olabilir çünkü miningciler bu kartları almayacak ve kart baya üretilmis sanırım stok sıkıntısı cok az yaşanacakmış umarım öyle olur o zmn uyguna burseyler bulursunuz hocam inşallah

çıkar ama stokların oturması lazım

7-8k bandında olması şartı ile alınır 10 k ya çıkan bir sistem pek uygun degil

Bir değil birden fazla bile çıkar bence çünkü 3050 çok verimli bir kart. Eğer iş birazdaha ilerlerse ve fiyat düşerse bir zamanların 1050ti furyasına dönebilir.

7k bütçem var bu sistemi beklemeliyim sence

Şuan bende pc alacağım forumda bazı arkadaşlardan yardım istedim bekle yeni sistem eli kulağında dediler o yüzden bekliyorum 7-8 K arası güzel bir sistem gelicek sanırım

Geri