Excator23cm
80+ Gold
Eğer ola ki ban yersem değiştiririm ama Abdullah usta v4 kullanıyorm sistem çok mükemmel geldi ban atma
Eğer ola ki ban yersem değiştiririm ama Abdullah usta v4 kullanıyorm sistem çok mükemmel geldi ban atma
Paranı TL'de tut demiyorum dolar da tut.Dolar hesabım var.
Bankada dolar bulundurmayı tercih etmiyorum. Zaten 300-500 değil, yüklü miktarda dolarım var.
Ayrıca haftasonu makas oluyor, kuru 20 kuruş düşük yazıyorlar. Şimdi bankada dolarım olsa yine 200 TL'den fazla zarardayım. Aynısı altın için de olabilir, insanlar parasını TL'de tutmayı tercih etmiyor artık.
Abdullah ab: tmAbdullah abim sever beni yok öyle bir şey.
24*300 .d24 TL az paramı 100*24 desen 10899dan 100 tane satsa yine 24 11500 den 100 tane daha rahat satar yine 24 desek matematik bitti adamlar zengin
Sorun bence de kızda.Alıntıyı görüntüle KIZ: APOCUĞUM EV BOŞ BİZE GELSENE ?
APO:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ÇABUK SİSTEM YAP EMREDİYORUM:
Alıntıyı görüntüle
EMREDERSİNİZ EFENDİM
@Abdullah Hacıgül
Sorun kızda ise rus yaparım
Forumun matematikçisi geldi24*300 .d
Teknolojik aletlerin kâr marjını düşününce ne yazık ki az değil çok çok az, 2 Euro ediyor24 TL az paramı 100*24 desen 10899dan 100 tane satsa yine 24 11500 den 100 tane daha rahat satar yine 24 desek matematik bitti adamlar zengin
Güzel kardeşim, paramı bankada tutmuyorum. Dolarsa hiç tutmuyorum. Sebebini biraz araştırmayla anlayabilirsin. Fiziksel dolar yerine bankada tutan var mı acaba hâlâ?Paranı TL'de tut demiyorum dolar da tut.
Madem o kadar zenginsin 800 TL sana dokunmaz. Haftaiçi al.
Sistemler neden haftasonu çıkıyor?Teknolojik aletlerin kâr marjını düşününce ne yazık ki az değil çok çok az, 2 Euro ediyor
Resim adı evet.jpg o zaman geliyor
abdullah abi laptop incelemesi yaptığında güzel bir indirim kuponu ayarlar mısınSüper boşları önemsemiyorum o kadar iyi ki @Mehmet Yılmaz bile satın aldı saklama bu sırrı
Biz telefonu getirince dışarıdan olsa bile 20tl lik bir kar kurtarmazki hiçbir şekilde deposu var kirtası fala nvar kaçak getirsek biel 20tl kurtarmaz kargo parası zaten belki biraz daha fazladır ama pc parçaları konusuda dam emin değilim aşşağı yukarı dediğiniz rakamlardırTeknolojik aletlerin kâr marjını düşününce ne yazık ki az değil çok çok az, 2 Euro ediyor
Eyvallah çok teşekkürlerAbdullah hocam sistemi alamasamda hakkını vermek istiyorum. Diğer siteler gibi R5 3600 yapıştırıp geçmemişsin. Corsair 3600 MHZ 16 GB RAM Kingston A2000 SSD. Ve 3 fanlı Corsair kasa 5600X ve 3060 Ti gibi ana parçaların yanına. Bunları 10.000 TL'de bu kur ve ETH ile toplamak çok büyük başarı. Senin gibi oyuncu dostu güzel insanlara bir teşekkürü çok görmemek gerek.