Ana Konu DA-S1 Yeni Sistem Çıktı!

Dolar hesabım var.
Bankada dolar bulundurmayı tercih etmiyorum. Zaten 300-500 değil, yüklü miktarda dolarım var.
Ayrıca haftasonu makas oluyor, kuru 20 kuruş düşük yazıyorlar. Şimdi bankada dolarım olsa yine 200 TL'den fazla zarardayım. Aynısı altın için de olabilir, insanlar parasını TL'de tutmayı tercih etmiyor artık.
Forumu takip etsen daha dün gece bildirimlerinizi açın demişti ve neredeyse her sistem cumartesi saat 18 civarlarında çıkıyo bi dahakini kaçırmassın artık

2-3 bin liralık sıvı soğutmayı ne yapacaksın ki? En iyi 360mm sıvı soğutmalardan olan Galahad 360 bile 1200 liraya düşüyor Gaming Gecesinde.

Ki bu buna overkill. T6 bile yetecektir. Hatta kullanan arkadaşım var. :)
Abartı fiyat söyledim. Sıvı soğutmanın en kralını alsan da bedavaya geliyor onu anlatmaya çalıştım.

Deli misin bro 200-300 daha ekleyebilir zaten 10 k para veren kişi beğenmiyosan almak zorunda değilsin ama kötülemeye hakkında yok
IMG_20210821_191454.jpg

Forumu takip etsen daha dün gece bildirimlerinizi açın demişti ve neredeyse her sistem cumartesi saat 18 civarlarında çıkıyo bi dahakini kaçırmassın artık
Kardeşim ben burada açılan her konuyu takip etmek zorunda mıyım? Donanım Arşivi'ni Instagram'da da takip ediyorum ama dikkat etmedim.
Benim sistemim var, yapacağım içindeki 3060 Ti'ı alıp elimdeki 6700 XT'yi satmak olurdu.
Neden cumartesi, ben onu anlamadım.

Anakart yeterli mi sizce? Dar boğaz sorunu çıkar mı? B550 anakarta yükseltmek daha mı mantıklı olur?

Anakart yeterli mi sizce? Dar boğaz sorunu çıkar mı? B550 anakarta yükseltmek daha mı mantıklı olur?
Paran varsa, seni sıkıntıya sokmayacaksa tabii ki yükselt dostum.

Anakart yeterlidir hiçbir sorun çıkarmaz aynı anakartı kullanan biri olarak konuşuyorum. Bütçe varsa yükseltilebilir ama yoksa zorlamaya gerek yok bence.

stok bitti hahahahah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,387
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri