Hayırlı Olsun kanka.Aldım
ben insafliyim sahibindene gir o sistemi 15-16dan koyacaklarhocam kar elde etmek için yapmayın işte şunu ya. İnsanların ihtiyacı var önemli derecede sen gelmişsin 12.500 e veririm diyosun
Ziya Abi merak ettim de para işini nasıl yapacaksınız ki? adam sana güvenmezse nasıl olacak?İsteyene yarın sabah yalovadan alırım aglar. Ama ihtiyacı olan birisine alsatçıysa uzak dursun.
kanka adamlarında işleri bu ama.hocam kar elde etmek için yapmayın işte şunu ya. İnsanların ihtiyacı var önemli derecede sen gelmişsin 12.500 e veririm diyosun
@Abdullah Hacıgül hocam buna bir çözüm lazımHocam youtube'de link gelmeden sistem sitede satışa çıkmış linke tıkladığımızda stok yok hatası aldık. Bununla ilgili bir şey yapabilir misin? ve sonraki saatlerde stoklar eklendiğinde link yenilecek mi yoksa direkt aynı link üzerinden mi alacağız?
nasıl 15-16 ya koycaklar ya. Akakçeden toplasan 15e topluyorum şuanda zatenben insafliyim sahibindene gir o sistemi 15-16dan koyacaklar
işleri buda insanlar kar elde etsin diye yapılmıyor sonuçta . Bilmiyorum ama hep aynısı oluyor. Bazıları alıyor 1 ay sonra zam geliyor satıyor . Olan yine ihtiyacı olan kullanıcıya oluyor...Ziya Abi merak ettim de para işini nasıl yapacaksınız ki? adam sana güvenmezse nasıl olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka adamlarında işleri bu ama.
Hayırlı olsun.Aldım
saka lan saka. almadim var benim bilgisayarimnasıl 15-16 ya koycaklar ya. Akakçeden toplasan 15e topluyorum şuanda zaten
Güvenmezse kendi bilir aga vallahi ben alayım sonra bana versin desem zaten kendime alır al satını yapar 1k parayı cebime koyardım malesef laptop aldığım için kart patlak şu an. Arar konuşuruz görüşürüz herkesin keyfi bilir ne diyelim memati biliyorsun bizim bu forumda bir ağırlığımız varZiya Abi merak ettim de para işini nasıl yapacaksınız ki? adam sana güvenmezse nasıl olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka adamlarında işleri bu ama.
0 Rx6700XT lisi sinerjide o para zaten.nasıl 15-16 ya koycaklar ya. Akakçeden toplasan 15e topluyorum şuanda zaten
bence stok olarak eklenir . siteye gir . ürünü aç bekle . sürekli yenileAbi yeni link mi gelecek yoksa aynı linkte stok durumu mu yenilecek onu söyle bari lütfen ona bakarken zaman kaybı yaşamayalım
Link atabilir misiniz ben bulamadım ya