Abi cidden çıldırcam ya o kadar ihtiyacım vardı ki ağlıcam yeminle alsatcılara gitti yineUsta yavaş olun da . Naptınız 15 tane cihazdan giriş yapıp almaya mı çalışıyonuz .
ben diğer linki bekliyom abi buneAbi cidden çıldırcam ya o kadar ihtiyacım vardı ki ağlıcam yeminle alsatcılara gitti yine
Öyle valla. Benim arkadaş galiba alabilirmiş 1 tane. Al sat yapıyor.Abi cidden çıldırcam ya o kadar ihtiyacım vardı ki ağlıcam yeminle alsatcılara gitti yine
tekrar gelecek zaten 3 saat arayla dedi ya acele etmeAbi cidden çıldırcam ya o kadar ihtiyacım vardı ki ağlıcam yeminle alsatcılara gitti yine
hocam bişey sorcam sistemi alırken sepete eklenince kart bilgilerini felan girerkende biter mi stokUsta yavaş olun da . Naptınız 15 tane cihazdan giriş yapıp almaya mı çalışıyonuz .
Diğer link ne hocam videoyu tam izleyemedim vallahi anskiyete geçirdimben diğer linki bekliyom abi bune
Saat tam kaçta gelecek ya 19'da değil miydi biraz geç geldi sanki bide aynı linkte ki ürüne stok açılmayacak mı başka link mi gelecek?ben diğer linki bekliyom abi bune
evet hata veriyor bitersehocam bişey sorcam sistemi alırken sepete eklenince kart bilgilerini felan girerkende biter mi stok
1 saat değilmitekrar gelecek zaten 3 saat arayla dedi ya acele etme
1 saat arayla 100 stok geliyo 400 stok varDiğer link ne hocam videoyu tam izleyemedim vallahi anskiyete geçirdim