Neler Yeni

DA SİSTEM 2 alınır mı

Emreee16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre
Kendime bir pc topladım şimdi arkadaşıma toplıcam kasa için 6k bütçe ayırdı bana Da sistem 2 güzel geldi. Seçilen ürünlerde herhangi bir sorun var mı? Fps ve ısı değerleri iyi mi? Ve 6 bine daha iyi bir sistem var mı?(Aslında konu açmadan direkt almayı planlıyorduk fakat açılan konular da sıkıntısı olan arkadaşları gördüm biraz tereddüt ettim.)

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Kendime bir PC topladım şimdi arkadaşıma toplıcam kasa için 6k bütçe ayırdı bana Da sistem 2 güzel geldi. Seçilen ürünlerde herhangi bir sorun var mı? Fps ve ısı değerleri iyi mi? Ve 6 bine daha iyi bir sistem var mı?(Aslında konu açmadan direkt almayı planlıyorduk fakat açılan konular da sıkıntısı olan arkadaşları gördüm biraz tereddüt ettim.)
kasa spec delta yapılarak alınabilir

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Hayir yok kasayi spec delta yapip almanizi oneririm

Burogel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
burogel
İşlemci biraz fazla ısınıyor bence.Şuan yalnızca arkada oyun iniyor ve işlemci 70 derecelerde.Onun dışında şuanda bir problem yok daha dün kullanmaya başladım.

Barneystinson

80+ Silver
İşlemci biraz fazla ısınıyor bence.Şuan yalnızca arkada oyun iniyor ve işlemci 70 derecelerde.Onun dışında şuanda bir problem yok daha dün kullanmaya başladım.
Stock soğutucu varmı?

Barneystinson

80+ Silver

Emreee16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayir yok kasayi spec delta yapip almanizi oneririm
Hocam bu tarz ısınma sorunlarını nasıl çözücez. Çünkü bu ilk ve tek değil bunun gibi sorunlar var. Çözümünü yazarsan sevinirim

barisgndz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Barış Gündüz
Hocam bu tarz ısınma sorunlarını nasıl çözücez. Çünkü bu ilk ve tek değil bunun gibi sorunlar var. Çözümünü yazarsan sevinirim
CPU Core Ratio'yu 3.7ghz yaparak düzelttim ben. En fazla 66 dereceye kadar çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,281
Üyeler
167,949
Son üye
MrBoogie
Top Bottom