Neler Yeni

DA SİSTEM 2 EKRAN KARTI KARGOLANMASI REZALETİ

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Her zaman söylerim ya alacaksın elden ah arkadaş ah. İstanbulda otursam 3 otobüsle dolaşır yine o sistemi mağazadan alırdım ben ya. Kendi malını kendin taşıması gibi yok ama işte başka şehirde olunca yapacak bisi yok.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Kargo'ya tutanak tutturmadıysanız geçmiş olsun. Kargo ile irtibata geçin. Durumu anlatın büyük ihtimalle kabul etmeyecekler tutanak tutmayı.

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Kardeşim iade et ama edeceksin haftalarca uğraşacaksın hevesin yarım kalacak adama bu çok koyuyor işte yine de yapacak bişi yok baya yamulmus. İade etmekten baska çaren yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo'ya tutanak tutturmadıysanız geçmiş olsun. Kargo ile irtibata geçin. Durumu anlatın büyük ihtimalle kabul etmeyecekler tutanak tutmayı.
hocam adam kutunun içini açıp icindekileri kontrol edene kadar kargocuyu o kapıda tutmak mucize olur.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
kargoyla alakası yok ki direk ekran kartının kutusunun içinde kart sallanmış. kargoyla zerre alakası yok.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Kardeşim iade et ama edeceksin haftalarca uğraşacaksın hevesin yarım kalacak adama bu çok koyuyor işte yine de yapacak bişi yok baya yamulmus. İade etmekten baska çaren yok

hocam adam kutunun içini açıp icindekileri kontrol edene kadar kargocuyu o kapıda tutmak mucize olur.

İşin orası var fakat aldığınız ürünler ucuz ürünler değil. Birçok kargo bırakıp kaçıyor gibi bir şey :)

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
İşin orası var fakat aldığınız ürünler ucuz ürünler değil. Birçok kargo bırakıp kaçıyor gibi bir şey :)
maalesef öyle kardeşim senin malını senden başkası düşünmez. o yüzden en temizi elden almak işte maalesef imkanlar el vermiyor.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
kargoyla alakası yok ki direk ekran kartının kutusunun içinde kart sallanmış. kargoyla zerre alakası yok.

Bunu Firmaya kanıtlamak için Tutanak şart. Başka türlü ispat etmeniz imkansız. Firma diyecek ben düzgün gönderdim. Siz takarken olmadığı ne malüm diyecek. Bunlar yaşanmış gerçekler maalesef arkadaşın işi çok zor.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
Bunu Firmaya kanıtlamak için Tutanak şart. Başka türlü ispat etmeniz imkansız. Firma diyecek ben düzgün gönderdim. Siz takarken olmadığı ne malüm diyecek. Bunlar yaşanmış gerçekler maalesef arkadaşın işi çok zor.
elime ürün bugün ulaştı hiç işim gücüm yok ben mi yamultacagım o demiri? Biraz ilgili bir frima iseler zaten sorunumu çözmek için yardımcı olurlar.

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
elime ürün bugün ulaştı hiç işim gücüm yok ben mi yamultacagım o demiri? Biraz ilgili bir frima iseler zaten sorunumu çözmek için yardımcı olurlar.
geçmiş olsun kardeşim. uğraşması zaman, iade süreci ayrı bir zaman işin zor Allah yardımcın olsun ve kimsenin başına böyle şeyler getirmesin inşallah

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....

Sana bir şey dediğim yok güzel kardeşim.

İtopya Şikayetler - Şuradaki şikayetleri okursan nasıl müşteri odaklı firma olup - olmadığını anlarsın zaten.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro

İtopya Şikayetler - Şuradaki şikayetleri okursan nasıl müşteri odaklı firma olup - olmadığını anlarsın zaten.
Cidden itopya dan beklemem böyle ucuz şeyleri ama bilmiyorum. Bir tek bana has bir sorun degil bir çok kişi forumda konu açtı. Asus kartın kutusunun içine sünger koymamış ama kutunun içindeki kartondan güç alıyor kart yine sallanmıyor sanırım. İşte itopya yetkilileri kartı test ederken ve bios güncellerken bu kartonun güçlü kısımlarını yıpratmışlar. Hata tamamen onlara ait hatalarını umarım kabul ederler.

Arkadaşlar 13.06.2016 da 'DA SİSTEM 2' satın aldım. Kasanın kargosunu açtım her şey gayet iyiydi. Kasanın altı ve üstü köpüklerle sıkıştırılmış 0 oynama vardı. Ama ne göreyim.. Ekran kartının kutusunu açtım kart 20 cm ise sag yanında 5 cm sol yanında 5 cm boşluk vardı. Yani kargoyla gelirken saglı sollu sürekli kutu içinde sallanmış ekran kartı :S. Sizce ekran kartını iade etmeli miyim? Vebu sorunu bir tek ben mi yaşadım bilmiyorum sadece ben mi dikkat ettim acaba buna? Ama kart saglama benziyor.
edit : arkadaşlar kartın son kontrollerini yaptım demiri gelen sallantı da yamulmuş gerçekten büyük başarı.. Ekran kartımı monte edemiyorum bu sebebten dolayı.
IMG-20200623-WA0000.jpg
İade yap dicem iade de yapmazlar tüketici den kaynaklı diye geçmiş olsun hafif oynamalar ile Monte edebilirsin heralde

yalnız her firima için kötü yorumlar var

beyler kargoyu açarken videoya çekin kargocunun elinden aldığınız itibaren
Canlı yayın yapsın veya kargocunun önünde açsın kameraya çekip böylece iade yapabilir veya dava açabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,217
Üyeler
169,089
Son üye
bay birileri
Top Bottom