Neler Yeni

DA SİSTEM 2 GELDİ .Derleme yapalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet
Selam arkadaşlar.Da sistem 2 geldi.Kasa kurulumu herşeyi yaptım.Gece oyun indirmeye bıraktım .Sadece steam ve epik games oralardan oyun iniyor ve ekran kartı boşta fanları bile çalışmamakta.Ama kasa da bi rüzgar sesi geliyor uğultu şeklinde.Sizdedemi öylemi hadi gündüz yine bişi farketmedim de gece uğultu yapiyor fanlar.Sizdedemi öylemi onu merak ettim.

Ekler

• Screenshot_2020-06-23-00-28-09-731_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-06-23-00-28-09-731_com.miui.gallery.jpg
    846.3 KB · Hit: 149

Pattes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Melikşah Kutlu
Selam arkadaşlar.Da sistem 2 geldi.Kasa kurulumu herşeyi yaptım.Gece oyun indirmeye bıraktım .Sadece steam ve epik games oralardan oyun iniyor ve ekran kartı boşta fanları bile çalışmamakta.Ama kasa da bi rüzgar sesi geliyor uğultu şeklinde.Sizdedemi öylemi hadi gündüz yine bişi farketmedim de gece uğultu yapiyor fanlar.Sizdedemi öylemi onu merak ettim.
Bir kaç saate gelir benimkisi de. Gelince ses var mı yok mu yazarım

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Hayırlı olsun kargoya verildikten sonra paket adedi kaç yazıyordu?

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Hayırlı olsun benim ki de geldi bu sabah. Ellemedim kutusuna daha monitörü bekliyorum o da en geç yarın geleceğini söylediler.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Hayırlı olsun benim ki de geldi bu sabah. Ellemedim kutusuna daha monitörü bekliyorum o da en geç yarın geleceğini söylediler.
Ben de monitör ile birlikte aldım paket adedi 2 diyor siz de ne yazıyordu

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet
Hayırlı olsun kargoya verildikten sonra paket adedi kaç yazıyordu?
İtopya siparişlerimden girince 1 adet çikiyodu.Normal kargolarıma girince 2adet gözüküyor fakat birinde hiçbirşey yazmıyor

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Ekran kartı kolay takılıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom