3000MHZRam kaç MHZ? X.M.P ,D.OC.P veya A-X.M.P açtınınız mı?
X.M.P/DOCP gibi ayarları açtın mı?3000MHZ
3000MHZ DOCP Vardı açtımRam kaç MHZ? X.M.P ,D.OC.P veya A-X.M.P açtınınız mı?
evetSU630 mu SSD?
X.M.P/DOCP gibi ayarları açtın mı?
SU630'dan kaynaklı olabilir Driverlar güncel mi?3000MHZ DOCP Vardı açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet
Radeon Software indirdim indirince kasmaya başlıyor geri sildimSU630'dan kaynaklı olabilir Driverlar güncel mi?
Donanım arşiv sistem 2 Rx 5600xt'li pc var ama aldıgım şu zamandan beri kullanıyordum aralıksız Yarım format attım tam Format değil formattan sonra kasmaya başladı nasıl çözerim Formatı atmamın sebebide bazı oyunlar açılmıyordu hata veriyordu
İşletim sistemini düzgün kuramadıktan sonra kasmaya devam etmiş.SU630'dan kaynaklı olabilir Driverlar güncel mi?
PARDON ORDA YARIM YAZMIŞTIM AMA TAM ATTIM FORMATI KÖKTEN HERŞEYİ TEMİZLEDİM YANİ.temiz kurulum yap.
İşletim sistemini düzgün kuramadıktan sonra kasmaya devam etmiş.
Temiz kurulum yapması gerekiyor.
PARDON ORDA YARIM YAZMIŞTIM AMA TAM ATTIM FORMATI KÖKTEN HERŞEYİ TEMİZLEDİM YANİ.temiz kurulum yap.
Yeniden temiz kurulum yap.
flash bellek ilemi attın?ssd saglık testi yapıp ekran görüntüsü paylaşırmısın?PARDON ORDA YARIM YAZMIŞTIM AMA TAM ATTIM FORMATI KÖKTEN HERŞEYİ TEMİZLEDİM YANİ.
PARDON ORDA YARIM YAZMIŞTIM AMA TAM ATTIM FORMATI KÖKTEN HERŞEYİ TEMİZLEDİM YANİ.
PARDON ORDA YARIM YAZMIŞTIM AMA TAM ATTIM FORMATI KÖKTEN HERŞEYİ TEMİZLEDİM YANİ.