Neler Yeni

DA sistem 2 Kurulum Listesi

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
ekran kartı biosunu güncellediten sonra tekrar format atıyorsak ozaman hiçbir driver yüklemeyelim PC açılınca sadece ekran kartı biosunu yapıp format atsak olmaz mı?
ekran kartı driverını yüklemezsen ekran kartı bios güncellemesini yapamıyorsun.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
nasıl yani knk bilgi verir misin
izledigim videolarda işlemci kullanımı hep düşüük ama benim warzone ve cs go da işlemci kullanımı 80 85 lerde böyle olmaması lazım abdullahın bu sistemle ilgili testini izle cs go yu mesela 30 ları geçmiyor

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
izledigim videolarda işlemci kullanımı hep düşüük ama benim warzone ve cs go da işlemci kullanımı 80 85 lerde böyle olmaması lazım abdullahın bu sistemle ilgili testini izle cs go yu mesela 30 ları geçmiyor
bununla ilgili bir konu açmışmıydınız açmadıysanız açarmısınız gelicek cevapları merak ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murathan Saydam
ekran kartı biosunu güncellediten sonra tekrar format atıyorsak ozaman hiçbir driver yüklemeyelim PC açılınca sadece ekran kartı biosunu yapıp format atsak olmaz mı?
Hocam abdullah abi (ordada linkini koydum) bu konu ile alakalı konuda bu şekilde yapmıştı o yüzden öyle yazdım

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
öyle iş mi olur iade etme hava soğutma al knk

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Adamin teki valorantta 90 derece almis doğru mu bu?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
işlemci kullanımı tv den oynuyorum monitör yok çözünürlükle alakalımı bilmiyorum 1920 1080 e aldıgım halde böyle @Abdullah Hacıgül
Adsız.png

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
anlamadıgım bisi var driverleri kuruyoruz ve format atıyoruz format atınca driverler gitmez mi ? neden driverleri formattan sonra kurmuyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murathan Saydam
anlamadıgım bisi var driverleri kuruyoruz ve format atıyoruz format atınca driverler gitmez mi ? neden driverleri formattan sonra kurmuyoruz
Hocam sürücüleri yüklemeden ekran kartı biosu güncellenmiyormuş ve abdullah abinin rehberinde öyle yapın dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,713
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom