ekran kartı driverını yüklemezsen ekran kartı bios güncellemesini yapamıyorsun.ekran kartı biosunu güncellediten sonra tekrar format atıyorsak ozaman hiçbir driver yüklemeyelim PC açılınca sadece ekran kartı biosunu yapıp format atsak olmaz mı?
ekran kartı driverını yüklemezsen ekran kartı bios güncellemesini yapamıyorsun.ekran kartı biosunu güncellediten sonra tekrar format atıyorsak ozaman hiçbir driver yüklemeyelim PC açılınca sadece ekran kartı biosunu yapıp format atsak olmaz mı?
izledigim videolarda işlemci kullanımı hep düşüük ama benim warzone ve cs go da işlemci kullanımı 80 85 lerde böyle olmaması lazım abdullahın bu sistemle ilgili testini izle cs go yu mesela 30 ları geçmiyornasıl yani knk bilgi verir misin
bununla ilgili bir konu açmışmıydınız açmadıysanız açarmısınız gelicek cevapları merak ediyorumizledigim videolarda işlemci kullanımı hep düşüük ama benim warzone ve cs go da işlemci kullanımı 80 85 lerde böyle olmaması lazım abdullahın bu sistemle ilgili testini izle cs go yu mesela 30 ları geçmiyor
Hocam abdullah abi (ordada linkini koydum) bu konu ile alakalı konuda bu şekilde yapmıştı o yüzden öyle yazdımekran kartı biosunu güncellediten sonra tekrar format atıyorsak ozaman hiçbir driver yüklemeyelim PC açılınca sadece ekran kartı biosunu yapıp format atsak olmaz mı?
öyle iş mi olur iade etme hava soğutma al knkizledigim videolarda işlemci kullanımı hep düşüük ama benim warzone ve cs go da işlemci kullanımı 80 85 lerde böyle olmaması lazım abdullahın bu sistemle ilgili testini izle cs go yu mesela 30 ları geçmiyor
Allahlla bizde sistemi bekliyoruz heyecanla ama böyle sıkıntıları gördükce moralim bozuluyor @Abdullah Hacıgülişlemci kullanımı tv den oynuyorum monitör yok çözünürlükle alakalımı bilmiyorum 1920 1080 e aldıgım halde böyle @Abdullah Hacıgül Alıntıyı görüntüle
Hocam sürücüleri yüklemeden ekran kartı biosu güncellenmiyormuş ve abdullah abinin rehberinde öyle yapın dedianlamadıgım bisi var driverleri kuruyoruz ve format atıyoruz format atınca driverler gitmez mi ? neden driverleri formattan sonra kurmuyoruz