Neler Yeni

DA-Sistem 2 - Oyunlarda Tam Ekran Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihangir
Arkadaşlar selamlar, ilk çıktığı zamanlar sistemi sipariş vermiştim ancak bir kaç hafta öncesine kadar çok ilgilenemedim. Bir kaç haftadır şöyle bir sorunla karşılaşıyorum; bilgisayarı açıyorum hiçbir sorun yok, her türlü program, tarayıcı vs. çalışıyor fakat bazı zamanlar bir oyuna girdiğimde ekranın tamamı siyah oluyor. Alt tab yaparak masaüstüne döndüğümde oyun logosu üstüne geldiğimde oyun görüntüleniyor ancak tıkladığımda yine siyah ekran oluyor. Ekran siyahken fareyi hareket ettirdiğimde menü tuşlarının sesleri falan geliyor ama görüntü gelmiyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda sorun olmuyor fakat bu durum can sıkıcı, böyle bir sorun yaşayan ya da yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Oyun dosyalarında bir sorub olabilir tüm oyunlarda mı oluyor ?

Paethon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Soylu
Arkadaşlar selamlar, ilk çıktığı zamanlar sistemi sipariş vermiştim ancak bir kaç hafta öncesine kadar çok ilgilenemedim. Bir kaç haftadır şöyle bir sorunla karşılaşıyorum; bilgisayarı açıyorum hiçbir sorun yok, her türlü program, tarayıcı vs. çalışıyor fakat bazı zamanlar bir oyuna girdiğimde ekranın tamamı siyah oluyor. Alt tab yaparak masaüstüne döndüğümde oyun logosu üstüne geldiğimde oyun görüntüleniyor ancak tıkladığımda yine siyah ekran oluyor. Ekran siyahken fareyi hareket ettirdiğimde menü tuşlarının sesleri falan geliyor ama görüntü gelmiyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda sorun olmuyor fakat bu durum can sıkıcı, böyle bir sorun yaşayan ya da yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Dostum bende de aynı sistem var, görüntü tam olarak gitmiyor fakat monitörde ara ara kocaman karıncalanma oluyor ve monitörün arkasından ses geliyor tak tak diye. Bir çözüm bulamadım bir türlü

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
20.8.1 sürümündeyim, her zaman tavsiye edilen son sürümü kullanırım opsiyonel olanı değil. Ancak önceki sürümlerde de bu sorun oluyordu.
en son çıkan WHQL sürümü kurar mısın ?

Top Bottom