Neler Yeni

DA SİSTEM 2 RGB

MertStnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Üstünel
Arkadaşlar merhaba Da-Sistem 2 satın aldım. Rgb kontrolcüsü nerede? Gelen kutulara bakmama rağmen bulamadım.

MertStnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Üstünel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arka kapakta olması lazım zaten tüm fanlar ona bağlı
Sanırım Spec Delta aldınız.
Kasanın içerisinde, kutuda falan gelmez.
Küçük 3 tuşlu beyaz bir şey.
Arkadaşlar kasayı açıp her yerine baktım, bulamadım. İtopya'yı aradığımda onlar da içerisinde olacağını, eğer RGB kontrolcüsü olmazsa zaten ışıkların hiç yanmayacağını söylediler. Cidden böyle mi? Eğer böyleyse tekrardan kasayı açıp bakacağım ama öyle değilse tekrar aramayı düşünüyorum.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Arkadaşlar merhaba Da-Sistem 2 satın aldım. RGB kontrolcüsü nerede? Gelen kutulara bakmama rağmen bulamadım.
anakartın üzerinde RGB kontrolcusu yok. Ama kasanın ön tarafına doğru bir yerde beyaz bir küçük kumanda var. Kontrolcusu o.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Arkadaşlar kasayı açıp her yerine baktım, bulamadım. İtopya'yı aradığımda onlar da içerisinde olacağını, eğer RGB kontrolcüsü olmazsa zaten ışıkların hiç yanmayacağını söylediler. Cidden böyle mi? Eğer böyleyse tekrardan kasayı açıp bakacağım ama öyle değilse tekrar aramayı düşünüyorum.
Bak dostum bulamamışsındır, öndeki fanların kabloları nereye gidiyor bir bak, görürsün zaten.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Öyle, görmemişsindir olmaması gibi bir şey olamaz.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
ekran kartının arkasında kontrolcü görürsün montajlı ise yani onun arkasında görürsün
lbeyaz bişi görürsün zaten
da 2 kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,421
Üyeler
163,493