Da Sistem-2 Ses

İşte tam kestirilmiyor ayrıca yani bugün açtığımda olmadı şöyle bişi oldu dün ses çok geldiğinde pcyi kapadım camını açtım ses nerden geldiğini kestiriyim diye camı açıkken pcyi açtığımda ses kesildi daha sonra camı geri taktım bu sefer hafif sıktım öncekinde biraz fazla sıkmışım bugün açtığımda ses gelmedi.
şimdi çözdüm galiba. Cam titreşimden dolayı sallandığı için bu sesi yapıyor gibi geldi bana ve sen vidaları daha fazla sıkınca ses gelmedi diyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve eğer bir daha olursa camı ittir kenarlarından vs tut sesin şekli değişiyorsa veya tamamen kesiliyorsa ve elini bırakınca eski haline dönüyorsa sorun camın vidaları tam olarak sıkılmamıştır

brom acaba fanlarının üzerine kablo vs değiyormu sanki bana kablo veya bir şey temas ediyormuşta ses geliyormuş gibi geldi.
Arkadaşlar Merhaba, Problemi 2 gündür yaşıyorum sabahları sistemi açtığım zaman traktör çalıştırıyormuşum gibi ses geliyo . Bilgisayarı kapatıp açınca , bazen tek seferde bazen 2. seferde düzeliyo
ses sankı fana bısey degıyor gıbı geldı o tarz bısey olabılır

şimdi çözdüm galiba. Cam titreşimden dolayı sallandığı için bu sesi yapıyor gibi geldi bana ve sen vidaları daha fazla sıkınca ses gelmedi diyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve eğer bir daha olursa camı ittir kenarlarından vs tut sesin şekli değişiyorsa veya tamamen kesiliyorsa ve elini bırakınca eski haline dönüyorsa sorun camın vidaları tam olarak sıkılmamıştır
kanka çok sıkınca geliyo demiştim gevşetip taktım 2 gündür ses gelmiyo şuan gayet normal çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,459
Üyeler
197,475
Son üye
Jestter
Geri