herhangi bir cloud sitesine atıp link atabilirsin youtube da olabilirAçıkçası beklemedim yarın gene olur zaten bu sefer bekleyip yazabilirim ayrıca sesin videosunu çektim ama burdan atamıyorum
Allah Allah bu ne ya?Daha değişik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buyur ses
Bu kesinlikle normal değil acilen garantiye yollayın. O ne la öyle ilk defa karşılaştım böyle bir şey ile. Ayrıca sesin nereden geldiğini tam olarak kestirebiliyor musunuz?Daha değişik
Buyur ses
İşte tam kestirilmiyor ayrıca yani bugün açtığımda olmadı şöyle bişi oldu dün ses çok geldiğinde pcyi kapadım camını açtım ses nerden geldiğini kestiriyim diye camı açıkken pcyi açtığımda ses kesildi daha sonra camı geri taktım bu sefer hafif sıktım öncekinde biraz fazla sıkmışım bugün açtığımda ses gelmedi.Bu kesinlikle normal değil acilen garantiye yollayın. O ne la öyle ilk defa karşılaştım böyle bir şey ile. Ayrıca sesin nereden geldiğini tam olarak kestirebiliyor musunuz?
brom acaba fanlarının üzerine kablo vs değiyormu sanki bana kablo veya bir şey temas ediyormuşta ses geliyormuş gibi geldi.İşte tam kestirilmiyor ayrıca yani bugün açtığımda olmadı şöyle bişi oldu dün ses çok geldiğinde pcyi kapadım camını açtım ses nerden geldiğini kestiriyim diye camı açıkken pcyi açtığımda ses kesildi daha sonra camı geri taktım bu sefer hafif sıktım öncekinde biraz fazla sıkmışım bugün açtığımda ses gelmedi.
valla dostum ilk gün bende öyle düşündüm ön taraftaki fanların oraya kablo çok yaklaşmıştı çektim düzelmişti ertesi gün bida yaptı ama ertesi gün bi kasanın kapağını açtım pc kapatıp sonra bir daha açtım pcyi ses kesildi geri taktım bu sefer camı az sıktım belki hani biraz fazla sıktığımdan baskı uyguluyordur falan diye bugün açtım bi problem yok ses falanda yok normal çalışıyobrom acaba fanlarının üzerine kablo vs değiyormu sanki bana kablo veya bir şey temas ediyormuşta ses geliyormuş gibi geldi.
bence bu ses öyle bir ses fanlara iyice bak fanlara bir kablo değiyor gibi inşallah öyledir. Uğraştırmaz senidevalla dostum ilk gün bende öyle düşündüm ön taraftaki fanların oraya kablo çok yaklaşmıştı çektim düzelmişti