Da Sistem-2 Ses

OneBlood

80+
Reaksiyon skoru
66
Arkadaşlar Merhaba, Problemi 2 gündür yaşıyorum sabahları sistemi açtığım zaman traktör çalıştırıyormuşum gibi ses geliyo . Bilgisayarı kapatıp açınca , bazen tek seferde bazen 2. seferde düzeliyo

ilk açılışta bir süre sonra ses eski haline dönüyor mu?

ilk açılışta bir süre sonra ses eski haline dönüyor mu?
Açıkçası beklemedim yarın gene olur zaten bu sefer bekleyip yazabilirim ayrıca sesin videosunu çektim ama burdan atamıyorum

Daha değişik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buyur ses
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kesinlikle normal değil acilen garantiye yollayın. O ne la öyle ilk defa karşılaştım böyle bir şey ile. Ayrıca sesin nereden geldiğini tam olarak kestirebiliyor musunuz?

Bu kesinlikle normal değil acilen garantiye yollayın. O ne la öyle ilk defa karşılaştım böyle bir şey ile. Ayrıca sesin nereden geldiğini tam olarak kestirebiliyor musunuz?
İşte tam kestirilmiyor ayrıca yani bugün açtığımda olmadı şöyle bişi oldu dün ses çok geldiğinde pcyi kapadım camını açtım ses nerden geldiğini kestiriyim diye camı açıkken pcyi açtığımda ses kesildi daha sonra camı geri taktım bu sefer hafif sıktım öncekinde biraz fazla sıkmışım bugün açtığımda ses gelmedi.

İşte tam kestirilmiyor ayrıca yani bugün açtığımda olmadı şöyle bişi oldu dün ses çok geldiğinde pcyi kapadım camını açtım ses nerden geldiğini kestiriyim diye camı açıkken pcyi açtığımda ses kesildi daha sonra camı geri taktım bu sefer hafif sıktım öncekinde biraz fazla sıkmışım bugün açtığımda ses gelmedi.
brom acaba fanlarının üzerine kablo vs değiyormu sanki bana kablo veya bir şey temas ediyormuşta ses geliyormuş gibi geldi.

brom acaba fanlarının üzerine kablo vs değiyormu sanki bana kablo veya bir şey temas ediyormuşta ses geliyormuş gibi geldi.
valla dostum ilk gün bende öyle düşündüm ön taraftaki fanların oraya kablo çok yaklaşmıştı çektim düzelmişti ertesi gün bida yaptı ama ertesi gün bi kasanın kapağını açtım pc kapatıp sonra bir daha açtım pcyi ses kesildi geri taktım bu sefer camı az sıktım belki hani biraz fazla sıktığımdan baskı uyguluyordur falan diye bugün açtım bi problem yok ses falanda yok normal çalışıyo

valla dostum ilk gün bende öyle düşündüm ön taraftaki fanların oraya kablo çok yaklaşmıştı çektim düzelmişti
bence bu ses öyle bir ses fanlara iyice bak fanlara bir kablo değiyor gibi inşallah öyledir. Uğraştırmaz senide

bence bu ses öyle bir ses fanlara iyice bak fanlara bir kablo değiyor gibi inşallah öyledir. Uğraştırmaz senide
İnşallah bakalım reis şuanlık yapmadı ses yaptığı zaman direk arka kasayı açıp bakıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,453
Üyeler
197,471
Son üye
LewisAk1n
Geri