ben 2 sipariş verdim toplamda 2 saat arayla verdim bu siparişleri. Muhasebe konusunda bilgili birisi de olarak şunu söylyeceğim. 2 siparişim arasında 2 sat süre olmasına rağmen sipariş numaraları arasında ör. birisi 2020001000"20" iken diğeri 2020001000"200" idi yani bu demek oluyor ki 2 saat içerisinde toplamda 180 adet daha ürün satılmış. Rakamlar farazi olsa da benim 2 sipariş arasında bile bu kadar fark varsa ürünün stok konusunda yalan söylendi diyenler sadece çamur atma peşindedir.
Bu tahminim konusunda nasıl eminim? o da şu şekilde firmalar artık efaturaya geçtiği için siparişimde yazan sipariş numarası muhtemelen benim fatura numaram çünkü e fatura numarasına benziyor. Ve firmalar e faturaları keserken sayılar ilk kısımda 20200001 aynı olurken son kısımda satılan ürüne göre sıralama oluyor 1, 10 ,120 gibi gibi.
Kısacası genel olarak şunu gördüm
@Abdullah Hacıgül işini iyi yapan birisi ve bu işte de oldukça başarılı bir donanım ortaya koydu.Ve bu iş sonucunda çekemeyen çoğu kişi kendisine çamur atmaya çalışıyor.
Kimsenin fanboyu olmamakla birlikte yaptığım gözlemi yazıyorum. Eğer eksik gördüğüm bir şey olsaydı onu da yazardım.