Neler Yeni

DA sistem 2 stok sayısı yalan!?!

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dostlar DA sistemi çıktığı dakikalarda alanlardan biriyim. Ve gerçekten f/p olarak müthiş bir sistemdi Abdullah abiye teşekkür ederim.
Bugün katildigim bir youtube yayınında PC toplama ile ilgilenen orta seviye bir kanal itopya stok sayılarının yalan olduğunu ortaya attı.
Sistemlerin 60-70 adet satıldıktan sonra satıştan kaldırıldığını söyledi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz açıkçası ben çok inanmadım Abdullah abi sayı vererek konuştu forumda. Ama olma ihtimali de var. Sizin ve Abdullah abinin goruşlerini almak istedim şimdiden teşekkürler...
Kanıtlar ile konuşsun.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Para verip ürün alan adam bile itopya'ya ulaşamıyorken, yutubırların bu eşsiz bilgileri nereden aldıklarını hep merak ediyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dostlar DA sistemi çıktığı dakikalarda alanlardan biriyim. Ve gerçekten f/p olarak müthiş bir sistemdi Abdullah abiye teşekkür ederim.
Bugün katildigim bir youtube yayınında PC toplama ile ilgilenen orta seviye bir kanal itopya stok sayılarının yalan olduğunu ortaya attı.
Sistemlerin 60-70 adet satıldıktan sonra satıştan kaldırıldığını söyledi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz açıkçası ben çok inanmadım Abdullah abi sayı vererek konuştu forumda. Ama olma ihtimali de var. Sizin ve Abdullah abinin goruşlerini almak istedim şimdiden teşekkürler...
Kim o totosundan uyduran yayıncı isim verir misin? Sırf DA Sistem 2 almak için cumartesi itopya mağazasına gidip baksaydınız da mağazanın dışındaki sırayı görseydiniz o söylediği cümleyi geri yukardı. Sırf googleda search ederek bile satın alan 100 kişi bulursun

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
ben 2 sipariş verdim toplamda 2 saat arayla verdim bu siparişleri. Muhasebe konusunda bilgili birisi de olarak şunu söylyeceğim. 2 siparişim arasında 2 sat süre olmasına rağmen sipariş numaraları arasında ör. birisi 2020001000"20" iken diğeri 2020001000"200" idi yani bu demek oluyor ki 2 saat içerisinde toplamda 180 adet daha ürün satılmış. Rakamlar farazi olsa da benim 2 sipariş arasında bile bu kadar fark varsa ürünün stok konusunda yalan söylendi diyenler sadece çamur atma peşindedir.

Bu tahminim konusunda nasıl eminim? o da şu şekilde firmalar artık efaturaya geçtiği için siparişimde yazan sipariş numarası muhtemelen benim fatura numaram çünkü e fatura numarasına benziyor. Ve firmalar e faturaları keserken sayılar ilk kısımda 20200001 aynı olurken son kısımda satılan ürüne göre sıralama oluyor 1, 10 ,120 gibi gibi.
Kısacası genel olarak şunu gördüm @Abdullah Hacıgül işini iyi yapan birisi ve bu işte de oldukça başarılı bir donanım ortaya koydu.Ve bu iş sonucunda çekemeyen çoğu kişi kendisine çamur atmaya çalışıyor.

Kimsenin fanboyu olmamakla birlikte yaptığım gözlemi yazıyorum. Eğer eksik gördüğüm bir şey olsaydı onu da yazardım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,585
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ahahaaha o satış rakamı 10 dakika dayanmadı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ben 2 sipariş verdim toplamda 2 saat arayla verdim bu siparişleri. Muhasebe konusunda bilgili birisi de olarak şunu söylyeceğim. 2 siparişim arasında 2 sat süre olmasına rağmen sipariş numaraları arasında ör. birisi 2020001000"20" iken diğeri 2020001000"200" idi yani bu demek oluyor ki 2 saat içerisinde toplamda 180 adet daha ürün satılmış. Rakamlar farazi olsa da benim 2 sipariş arasında bile bu kadar fark varsa ürünün stok konusunda yalan söylendi diyenler sadece çamur atma peşindedir.

Bu tahminim konusunda nasıl eminim? o da şu şekilde firmalar artık efaturaya geçtiği için siparişimde yazan sipariş numarası muhtemelen benim fatura numaram çünkü e fatura numarasına benziyor. Ve firmalar e faturaları keserken sayılar ilk kısımda 20200001 aynı olurken son kısımda satılan ürüne göre sıralama oluyor 1, 10 ,120 gibi gibi.
Kısacası genel olarak şunu gördüm @Abdullah Hacıgül işini iyi yapan birisi ve bu işte de oldukça başarılı bir donanım ortaya koydu.Ve bu iş sonucunda çekemeyen çoğu kişi kendisine çamur atmaya çalışıyor.

Kimsenin fanboyu olmamakla birlikte yaptığım gözlemi yazıyorum. Eğer eksik gördüğüm bir şey olsaydı onu da yazardım.
Hocam fatura numarasını da geçelim bak sen bile tek başına 2 adet almışsın bu kanalın 900K takipçisi var. Şuan satılan adet sayısı "1000" millet kendi beceriksizliğine kılıf bulmaya bayılıyor 7000TL'lik sistemi 5599'a vermişiz 10 tane falan satılacağını düşünüyor bizim başarımız milleti hayalperest yapmış. "Yalan" demek ne demek? kaldır totonu git bir mağazayı gör görde neymiş ne değilmiş öğren! onu diyen yayıncı kimse arayıp bana sormuyor bilgi almıyorsa zaten amacı güzel güzel bize giydirmektir.

COREXAR

80+ Silver

Hocam rica etsem sipariş numarını atarmısın kaçıncı olarak aldığımı merak ediyorumda

RmzDayi

80+ Silver
Neden öyle bişi yapılsın
Polemik başlatmak için saldırı

Top Bottom