bu şekilde alınabilir fakat çabuk olun stoklar çabuk biticektirSürekli değişiyor bu yüzden konu açtım
Ben yüksek oyunlar oynamayacağım ve 3600x in stoğu yok bütçem çok değilBütçen ne kadar ise piyasadaki bilgisayarları araştır o bütçeye göre sadece 1 tanesine takılı kalma ama yeni özelleştirmelerle çok güzel olmuş. 3600X ve RX 5700XT takıp al derim. Ekran kartı sorunlu model değil EVO modeli gayet iyi alınabilir bu şekilde.
ına biter mibu şekilde alınabilir fakat çabuk olun stoklar çabuk biticektir
belli olmaz ama büyük ihtimalle yarına kadar dayanırBen yüksek oyunlar oynamayacağım ve 3600x in stoğu yok bütçem çok değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yar
ına biter mi
Anakartı Asus Prime 450M-K yapabilirsin.Birde Corsair Hydro Serisinden H45 işlemci soğutucusunu alabilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Anakartı tuf gaming pro yapacağım soğutucuya gerek yok valorant gibi basit oyunlar oynayacağım genellikle ama anakartı tuf yapmalımıyım bilmiyorum yüksek oyun oynamayacağımAnakartı Asus Prime 450M-K yapabilirsin.Birde Corsair Hydro Serisinden H45 işlemci soğutucusunu alabilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Yardım eder misiniz bu konudaAnakartı tuf gaming pro yapacağım soğutucuya gerek yok valorant gibi basit oyunlar oynayacağım genellikle ama anakartı tuf yapmalımıyım bilmiyorum yüksek oyun oynamayacağım
Bence yapmakta fayda var.İlerde sıkılıp farklı oyunlarda oynayabilirsiniz.Anakartı tuf gaming pro yapacağım soğutucuya gerek yok valorant gibi basit oyunlar oynayacağım genellikle ama anakartı tuf yapmalımıyım bilmiyorum yüksek oyun oynamayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım eder misiniz bu konuda
Tuf yapmak değil İşlemci soğutucusundan bahsediyorum.Ne i
Ne İŞe yarayacak Tuf Yapmam