- Konu Sahibi Konu Sahibi
dedigin dogrudur fakat neden donanım arsivi üzerinden yapıyorlar ki bunu. hic dogru degil.Kankam ne demelerini bekliyorsun ki,Stoktan çıkartmak isteyeceklerdir bu sıkıntılı ürünleri.Bence alma
dedigin dogrudur fakat neden donanım arsivi üzerinden yapıyorlar ki bunu. hic dogru degil.Kankam ne demelerini bekliyorsun ki,Stoktan çıkartmak isteyeceklerdir bu sıkıntılı ürünleri.Bence alma
Adamlar ne yapsın,DA sistemi çıkarmak ile yükümlü özelleştirmelerle değil.Adamlarda bunu fırsat bilecektir tabi.dedigin dogrudur fakat neden donanım arsivi üzerinden yapıyorlar ki bunu. hic dogru degil.
dedigin dogrudur fakat neden donanım arsivi üzerinden yapıyorlar ki bunu. hic dogru degil.
bildigim kadarıyla donanım arsivi hicbir sekilde gelir elde etmiyor bu işten.Karşılıklı para kazanıyorlardır.
bildigim kadarıyla donanım arsivi hicbir sekilde gelir elde etmiyor bu işten.
Kendisi koniyonu reddettiğini söyledi geliri websitesi reklamları forum reklamları youtube, youtube reklamları ve arada bir yaptığı reklamlardan alıyor sistemlerden değil. Ürün reklamları yapıyor genelde.Bir teknoloji editörü olsam ya bu işi kendi reklamım olsun diye yapar para öderdim ya da onlar kendileri reklamı olsun diye bana para öderdi. Bunu sağlardım. Abdullah bey, böyle mi yapıyor yapmıyor mu bilmiyorum fakat merak ettim doğrusu. Kendisi yorum yapmadan bir şey söylemek istemem, ben de bilmiyorum çünkü. Kendisine soralım, görürse eğer.
@Abdullah Hacıgül
evet ben de buna karar verdim inşallah stok düşer de alabilirimAlma 5700 EVO model değil kart 80 derece memoryleri 100 dereceyi bile görebiliyor. 5600 XT EVO alman çok daha mantıklı.
DA-Sistem2'deki ekran kartı RX 5600 XT TUF EVO'dur hiç kuşkusuz piyasanın en iyi RX 5600XT kartını kullandık. RX 5700 XT yeni TUF değil eski TUF ve sizin almanızı önermem.bugün aradım görevli kişi rx5700xt lerin sorunsuz olduğunu söyledi. ne kadar doğrudur?
Hayır ben sistem başına bana teklif edilen komisyonu reddettim, ben sadece proje destek ücreti alıyorum yaptığım sistemler F/P oranıyla hem TR'nin rekorunu kırıyor hem de satışın gerçekleştiği e-ticaret sitesine Milyon TL seviyesinde satış kazandırıyor. Ama şuan ki sistem toplama kazancım komisyon tekliflerine oranla ortalama 10 kat daha az ama olsun buna değer çünkü ben komisyonu reddedip sistemin ucuzlatılmasını tercih ediyorum.bildigim kadarıyla donanım arsivi hicbir sekilde gelir elde etmiyor bu işten.
Sende bir adamlık sezdimHayır ben sistem başına bana teklif edilen komisyonu reddettim, ben sadece proje destek ücreti alıyorum yaptığım sistemler F/P oranıyla hem TR'nin rekorunu kırıyor hem de satışın gerçekleştiği e-ticaret sitesine Milyon TL seviyesinde satış kazandırıyor. Ama şuan ki sistem toplama kazancım komisyon tekliflerine oranla ortalama 10 kat daha az ama olsun buna değer çünkü ben komisyonu reddedip sistemin ucuzlatılmasını tercih ediyorum.