İzledim ancak kasa yandan görünmüyordu oynarken. 2060Super kartla ben 75 77 derecelerde oynuyorum şaşkınım o yüzden, helal olsunVideoyu izlemedin mj?
İzledim ancak kasa yandan görünmüyordu oynarken. 2060Super kartla ben 75 77 derecelerde oynuyorum şaşkınım o yüzden, helal olsunVideoyu izlemedin mj?
Taş gibi kasa tek eski yönü hava kanalinin önde değil yanda olması ama psu olarak 600w 80+E fiyat arttı kasayı Corsair yapınca 6k oluyor. v200 e de kötü deniyor almayalım mı ?
Asus TUF imajını geri toplama için böyle bir şey yaptı TUF EVO modelde soğutmayı çok abartmışİzledim ancak kasa yandan görünmüyordu oynarken. 2060Super kartla ben 75 77 derecelerde oynuyorum şaşkınım o yüzden, helal olsun
2060S 5600xt' ye göre fazla güç tüketiyor.İzledim ancak kasa yandan görünmüyordu oynarken. 2060Super kartla ben 75 77 derecelerde oynuyorum şaşkınım o yüzden, helal olsun
Camı da matkapla deler miyiz abi.Taş gibi kasa tek eski yönü hava kanalinin önde değil yanda olması ama PSU olarak 600w 80+
Eyvallah2060S 5600xt' ye göre fazla güç tüketiyor.
Testereyle girelimCamı da matkapla deler miyiz abi.
Akşama da kalırsa oldu bu işTaş gibi kasa tek eski yönü hava kanalinin önde değil yanda olması ama PSU olarak 600w 80+
3600x'e 960 lira verilmez benceAbdullah abi bu özelleştirmeler nasıl?
O kadar vermedim 263 tl idi ben alırken.3600x'e 960 lira verilmez bence
Stok tükenmiş büyük ihtimalle ben de öyle hatırlıyorumO kadar vermedim 263 TL idi ben alırken.