İzledim ancak kasa yandan görünmüyordu oynarken. 2060Super kartla ben 75 77 derecelerde oynuyorum şaşkınım o yüzden, helal olsunVideoyu izlemedin mj?
İzledim ancak kasa yandan görünmüyordu oynarken. 2060Super kartla ben 75 77 derecelerde oynuyorum şaşkınım o yüzden, helal olsunVideoyu izlemedin mj?
Taş gibi kasa tek eski yönü hava kanalinin önde değil yanda olması ama psu olarak 600w 80+E fiyat arttı kasayı Corsair yapınca 6k oluyor.v200 e de kötü deniyor almayalım mı ?
Asus TUF imajını geri toplama için böyle bir şey yaptı TUF EVO modelde soğutmayı çok abartmışİzledim ancak kasa yandan görünmüyordu oynarken. 2060Super kartla ben 75 77 derecelerde oynuyorum şaşkınım o yüzden, helal olsun
2060S 5600xt' ye göre fazla güç tüketiyor.İzledim ancak kasa yandan görünmüyordu oynarken. 2060Super kartla ben 75 77 derecelerde oynuyorum şaşkınım o yüzden, helal olsun
Camı da matkapla deler miyiz abi.Taş gibi kasa tek eski yönü hava kanalinin önde değil yanda olması ama PSU olarak 600w 80+
Eyvallah2060S 5600xt' ye göre fazla güç tüketiyor.
Testereyle girelimCamı da matkapla deler miyiz abi.![]()
Akşama da kalırsa oldu bu işTaş gibi kasa tek eski yönü hava kanalinin önde değil yanda olması ama PSU olarak 600w 80+
3600x'e 960 lira verilmez benceAbdullah abi bu özelleştirmeler nasıl?
O kadar vermedim 263 tl idi ben alırken.3600x'e 960 lira verilmez bence
Stok tükenmiş büyük ihtimalle ben de öyle hatırlıyorumO kadar vermedim 263 TL idi ben alırken.