Aynen hocam ama o ghz ye o voltaj az değilmi bence sorun o voltaj yüzündenfornite sorunlu oyun optimazyon konusunda+ cs go da o şekil RTX 2080 Ti sı ve R9 3900x olup drop yiyen bile var
bilmiyorum ama RTX 2080 Ti R9 3900x karşımda gördüm. drop yiyen. cs go ve fornite optimize konusu biraz kötü Bi ara rdr2 oyunu vardı o da sorunlumu hayla bilmiyorumAynen hocam ama o ghz ye o voltaj az değilmi bence sorun o voltaj yüzünden
işte şimdi yapcam prime95 de testi nasıl başlatcam anlamadımYani bunu daha iyi bilenler var bu forumda ben yanlis bilgilendirmiyim ama o islemci normalde 4.2ghz de çalismamasi lazim birde o voltaj az islemciye yeni konu aç islemci nasil voltajini yukseltebilirim diye birde prime 95 falan yapinca artiyormu o voltaj
Direk starta bas senişte şimdi yapcam prime05 de testi nasıl başlatcam anlamadım
abi valla bilmiyom bi arkadaşa daha kurulu gelmiş windows ben windows kurulu gelince sadece ekran kartını güncelledim başka herhangi bişey yapmadım@Abdullah Hacıgül bakar mısın abi , biraz karışık bir durum . İtopyanın böyle bir şey yapacağını sanmam ayrıca Windows 10 kurulu gelmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm driverların güncel mı?
Windows 10 un kurulu gelmesi anormal bir şey normalde kurulum olmuyor belkide üstünü kapatmak için yapmışlardır , dediğim gibi İtopyadan böyle bir hareket beklemem ama olabilir.
Direk starta bas sen
Benimki hasarlı geldiği için daha bakmadım ama bana Windows kurulu gelmeyecek dediler . Sadece bios güncellemesi olacak dediler.abi valla bilmiyom bi arkadaşa daha kurulu gelmiş windows ben windows kurulu gelince sadece ekran kartını güncelledim başka herhangi bişey yapmadım
Evet ok deabi valla bilmiyom bi arkadaşa daha kurulu gelmiş windows ben windows kurulu gelince sadece ekran kartını güncelledim başka herhangi bişey yapmadım
Alıntıyı görüntüle
ok basıp başlıyım mı direk
1dk nasil yaabi valla bilmiyom bi arkadaşa daha kurulu gelmiş windows ben windows kurulu gelince sadece ekran kartını güncelledim başka herhangi bişey yapmadım
Alıntıyı görüntüle
ok basıp başlıyım mı direk
Windowsu etkinlestirin yazisi gelmesi için windowsun pc de 30gündür kurulu olması lazım değil mi ?Evet ok de
1dk nasil ya
onu anlamadım bazen çıkmıyo bazen bilgisayarı ilk açıyorum 30 45 dakika açık durduktan sonra geliyo etkinleştir yazısıEvet ok de
1dk nasil ya
Windowsu etkinlestirin yazisi gelmesi için windowsun PC de 30gündür kurulu olması lazım değil mi ?
Sorununuz bence yanli uv yapmak öyleonu anlamadım bazen çıkmıyo bazen bilgisayarı ilk açıyorum 30 45 dakika açık durduktan sonra geliyo etkinleştir yazısı
itopya ya mail attım şimdi cevap verince yazıcam burayaSorununuz bence yanli uv yapmak öyle
Sicakligi izlemeniz lazim ryzen master danitopya ya mail attım şimdi cevap verince yazıcam buraya
@FightForHonor
Alıntıyı görüntüle
sıkıntı varmıymış?
Alıntıyı görüntüle
bunu mu atmam gerekiyodu