Neler Yeni

VOK SİSTEM DÜŞÜK FPS

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,683
İsim
Hacı
diğer vok sistem sahiplerinde de mi bu sorun oldu?
format, oem key, driver kurma gibi şeyleri bilmiyorum beceremiyorum başııma dert alır mıyım acaba?
Çok basit işlemler halledersiniz.

NightWish2434

80+ Silver
Merhaba, ben vok sistem satın aldım ekran kartı driver yükledim, sağdan soldan windows 10 pro yükledik vs oyunlarıda yükledim fakat düşük fps alıyorum.
aynı sistemi alan arkadaşım 2k da daha iyi performans alırken ben 1080p de gta 5 online iki kişilik alanda 50 fpse kadar düşüyorum sıcaklık ekran kartı 65 işlemci 72.
benchmark testinde ilk başta 8k puan aldım sonra ekran kartı driver yükleyince 10k 170fps çıktı. ne yapmam lazım bilgisi olan aydınlatabilir mi?
ayrıca furmark testinde ekran kartına dokunamıyordum hatta 15 dakikalık testte baya sıcak bi hava üfledi fanlar hafif böyle bi yanık kokusu geldi gibi korktum yardımcı olabilir misiniz?
Sadece Ekran kartı driveri mi yükledin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
talip başyiğit
cihazın internet baglantısını cek, kms win 10 pro key i microsoft sitesinden bul, başlat menüsünden bilgisayar hakkında ya gir, key numarasını değiştir e tıkla, microsoft sitesinden buldugun key i gir, pc yeniden başlat, ethernet kartını tak ;)

Aaahmt

80+ Silver
Sadece Ekran kartı driveri mi yükledin?
evet sadece ekran kartı driveri yükledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

cihazın internet baglantısını cek, kms win 10 pro key i microsoft sitesinden bul, başlat menüsünden bilgisayar hakkında ya gir, key numarasını değiştir e tıkla, microsoft sitesinden buldugun key i gir, pc yeniden başlat, ethernet kartını tak ;)
deneyeceğim

NightWish2434

80+ Silver
evet sadece ekran kartı driveri yükledim
Kanka birsuru driver var YouTubedan araştır yada forumdan yardım al işlemcinin anakartın felanda driveri olması lazım.

Top Bottom