Savaş otobüsü kalkmadan önceki bekleme arenasında bende de var, o Fortnite'dan kaynaklı.Normalde fornite'da sabitleyiciyi açtığım için 60 fps almam gerekiyordu fakat dönüşlerde 45 fps'e vs. düşüyor 2 gün önce böyle bir sorun yoktu sebebi ne olabilir ?
driverlar vs olabilirDüşüş olursa bunun sebebi nedir peki ?
Fortnite sorunlu.Epic ayarlarda bile ekran kartı kullanımı yüzde 60ları görüyor.Umarım düzeltirler çünkü kreatifden başka oyun modu giresim gelmiyor bu takılmalardan droplardan.Normalde fornite'da sabitleyiciyi açtığım için 60 fps almam gerekiyordu fakat dönüşlerde 45 fps'e vs. düşüyor 2 gün önce böyle bir sorun yoktu sebebi ne olabilir ?
Ha tamamdır bi an PC'ye zarar geldi falan sandım teşekkürler.Savaş otobüsü kalkmadan önceki bekleme arenasında bende de var, o Fortnite'dan kaynaklı.
Sadece bende olan bir sorun sanmıştım teşekkürler.Fortnite sorunlu.Epic ayarlarda bile ekran kartı kullanımı yüzde 60ları görüyor.Umarım düzeltirler çünkü kreatifden başka oyun modu giresim gelmiyor bu takılmalardan droplardan.
Driverlar güncel.driverlar vs olabilir
Tamamdır teşekkürler. Sistemimde sorun var sanmıştım.Fortnite yazılım bakımından çok kötü bir oyun olduğu için oluyor bu merak etme
Oyunun aldığı ödülden ergen oyunu olduğu belli zaten.
Ağır ol adamım.Oyunun aldığı ödülden ergen oyunu olduğu belli zaten.