Neler Yeni

Çözüldü✓ LoLde fps drop sorunu yaşıyorum

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
hocam afterburner üzerinden fan ayarı da yapamıyorum
Ana ekrandaki fan hızı barından bahsediyorsan otomatikteyken onu ayarlayamazsın zaten. Auto butonunu devre dışı bırakman gerekiyor fan hızını manuel olarak ayarlaybilmen için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kutay
Ana ekrandaki fan hızı barından bahsediyorsan otomatikteyken onu ayarlayamazsın zaten. Auto butonunu devre dışı bırakman gerekiyor fan hızını manuel olarak ayarlaybilmen için.
böyle görünüyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam cpu derecem 43ten 56lara çıktı biosu yaptıktan sonra ayrıca herhangi bir uygulamadan fan ayarı yapamıyorum nzxt de izin vermiyor

Ekler

• resim_2024-09-06_030013374.png
    resim_2024-09-06_030013374.png
    374.6 KB · Hit: 17

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
böyle görünüyor hocam

hocam cpu derecem 43ten 56lara çıktı biosu yaptıktan sonra ayrıca herhangi bir uygulamadan fan ayarı yapamıyorum nzxt de izin vermiyor
Ekran kartını takmadın mı? Görüntü kablosunu ekran kartına mı taktın anakarta mı? Ekran kartını algılamıyor gibi. Ekran kartı driverını DDU ile silip tekrar yükle. BIOS sıfırlamana gerek olmadığını söylemiştim boşuna uğraştın.

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,931
İsim
Emre Zengin
böyle görünüyor hocam

BIOS'a gir. Girdikten sonra Advanced Mode (F7 tuşu) geç. Geçtikten sonra sol taraftaki Settings butonuna bas. Bastıktan sonra Advanced sekmesine tıkla. Orada Integrated Graphics Configuration olacak. Ona gir. Girdikten sonra orada Hybrid Graphics göreceksin. Disabled konuma getir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kutay
Ekran kartını takmadın mı? Görüntü kablosunu ekran kartına mı taktın anakarta mı? Ekran kartını algılamıyor gibi. Ekran kartı driverını DDU ile silip tekrar yükle. BIOS sıfırlamana gerek olmadığını söylemiştim boşuna uğraştın.
hocam fan hub arıza yapmış o yüzden cpu fanı algılamıyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,362
Üyeler
163,300
Son üye
Radiusss00
Top Bottom