Hangi işlemciyle aldınSelamlar herkese. Ayın 8.de sipariş verdim sistemi, aynı gün veya daha sonra sipariş verip te kargoya verilen sistem var mı? Hazırlık süreci uzun sürdü sanki, kargolar gecikti hep.
Ben 6 sında verdim hala verilmediAyın 7sinde verdim hala kargoya verilmedi gecikmesi normal
kardeşim ayın 5 inde verdim siparişi daha dün kargoya verildi, bugün dağıtıma çıkmış bekliyorum. Kanka zaten sistemi alırken 7 iş günü sonunda diyorlar bekle verilir.Selamlar herkese. Ayın 8.de sipariş verdim sistemi, aynı gün veya daha sonra sipariş verip te kargoya verilen sistem var mı? Hazırlık süreci uzun sürdü sanki, kargolar gecikti hep.
Ups sorgulama ekranın da ön görülen teslim ne yazıyordu birde kargo detaylarını güncellenmişler mi x şehirde gibisistem çıktığı gün verdim sipariş bugün geldi
teslim tarihi yarın diyordu bugün geldiUps sorgulama ekranın da ön görülen teslim ne yazıyordu birde kargo detaylarını güncellenmişler mi x şehirde gibi
Hangi işlemciyle aldın
kardeşim ayın 5 inde verdim siparişi daha dün kargoya verildi, bugün dağıtıma çıkmış bekliyorum. Kanka zaten sistemi alırken 7 iş günü sonunda diyorlar bekle verilir.
hepsi bir anda geliyor itiopyada siparişler kısmında yapsalar bile tek tek girimyorlar.Sistemin ilk çıktığı 3600 lü bir şekilde verdim hala ürün hazırlanıyor ekranında