Boş olduğumda bakarımaman uğraşamam ya boşver PC zaten kapanıyor sürekli önce onu çözmem lazım bi baksana benim konuya belki anlarsın
Boş olduğumda bakarımaman uğraşamam ya boşver PC zaten kapanıyor sürekli önce onu çözmem lazım bi baksana benim konuya belki anlarsın
Hocam emin olmamakla beraber farklı bir SSD'ye Windows ve oynadığınız bir oyun yükleyip deneme şansınız var mı?Up Up
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç bi türlü çözüm bulamıycam heralde
memtestte sıkıntı çıkmadı, ssdmin ısıları da gayet düşük seviyede, farklı ssd deneme şansım maalesef yok.Hocam emin olmamakla beraber farklı bir SSD'ye Windows ve oynadığınız bir oyun yükleyip deneme şansınız var mı?
Varsa bir deneyin, bu SSD'ye çoğu kişi çok ısınıyor o bu diyordu.
Ben 1TB versiyonunu eşimin bilgisayarında kullanıyorum bir sıkıntı yok ama bir ihtimal diye yazayım dedim.
Onun dışında Ekran kartınızı kendi sitesinden güncelleyip kullanın.
Ha birde RAM'lerinizi teste sokabilir misiniz? Ram'lerde de belki birinde sıkıntı olabilir, ani FPS düşüşü yaşatıyor olabilir.
umarımumarım çözeriz dostum.
son çare format atıcam bir daha, inşallah kurduğum bi programdan falan olmuyodur; o kadar şey kurdum formattan sonra düzelmesse bir daha yüklemeye uğraşıcam boşu boşuna.Bende de donanim arşivi sistem 3 var aynı özellikler 5400 e aldim. Tum sorunlarımiz aynıydı. Anlık donmalar kapanmalar daha sonra tüm fanlari aniden çalışıyordu. Fotmatladim hepsi geçti. Simdi normale döndük.
anakart gayet iyi. ekran kartının vram i yetmiyor olabilir veya ramlerin mhz si az olduğundan olabilir.ikimizde de oluyosa, aynı olan parçalarımız sadece ram, ekran kartı ve anakart; bu parçalardan birinde kronik sorun olabilir.
bilmiyorumitopyayı arasam sorunu söylesem falan ne yapabilirler?