- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,854
Prime95 sonuç vermez. Bilgisayar test esnasında donmadıysa kapanmadıysa sorun yok demektir.
Tamamdır teşekkür ederim bir sıkıntı çıkmadı. Sorun yoktur diye düşünüyorum.Prime95 sonuç vermez. Bilgisayar test esnasında donmadıysa kapanmadıysa sorun yok demektir.
testi başlatıp ısı değerleri gözüküyormu diye baktınmı ?Nasıl yani ?
ama ekstra coretemp ileaklığına bakabilirsinTamamdır teşekkür ederim bir sıkıntı çıkmadı. Sorun yoktur diye düşünüyorum.
dostum ben 92 dereceyi gördüm ondan dolayı sordumTamamdır teşekkür ederim bir sıkıntı çıkmadı. Sorun yoktur diye düşünüyorum.
pardon coretempTamamdır teşekkür ederim bir sıkıntı çıkmadı. Sorun yoktur diye düşünüyorum.
bence indir msi sitesinden bak bi ısı değerlerinedostum ben 92 dereceyi gördüm ondan dolayı sordum
coretemp işe yarıyor mu? Prime95 ilePrime95 sonuç vermez. Bilgisayar test esnasında donmadıysa kapanmadıysa sorun yok demektir.
İndiremiyorum hata veriyor. Nereden indirdin ?bence indir msi sitesinden bak bi ısı değerlerine
msi ın kendi sitesinden indirdim konu aç link atsınlarİndiremiyorum hata veriyor. Nereden indirdin ?