Neler Yeni

Çözüldü✓ DA-SİSTEM 4 SİPARİŞ VERDİM SORULARIM VAR

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Arkadaşlar RGB takıntım yok her türlü parçada yeniliğe açığım ancak anakart konusunda ASUS takıntılıyım, anakartı ASUS olmayan hiçbir sistemi kendime almam. Ben teknik özellikler konusunda bilgim yok lakin neye göre asus anakart daha kötü onu anlayamadım? Ve eğer dediğiniz gibi daha kötüyse neden +100TL fazla fiyata seçeneklerde yer aldığını anlayamadım?

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Arkadaşlar RGB takıntım yok her türlü parçada yeniliğe açığım ancak anakart konusunda ASUS takıntılıyım, anakartı ASUS olmayan hiçbir sistemi kendime almam. Ben teknik özellikler konusunda bilgim yok lakin neye göre asus anakart daha kötü onu anlayamadım? Ve eğer dediğiniz gibi daha kötüyse neden +100TL fazla fiyata seçeneklerde yer aldığını anlayamadım?
Kesinlikle kötü bir anakart değil ama 100 liraya değmezdi yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Kesinlikle kötü bir anakart değil ama 100 liraya değmezdi yani.
Fiyat konusunda haklı olabilirsiniz ancak öyle olumsuz cevaplar okudum ki sanki asus anakart çöp, gigabyte en iyi anakart gibi bir izlenim canlandı. Şu PC dünyasındaki tek takıntım anakartın ASUS olması, kimisine göre fanboy kimisine göre gereksizdir saygı duyarım. Ama eğer asus kötü deniliyorsa neye göre kötü olduğu argümanlara dayandırılmalı, hangi teknik veri gigabyte göre kötüyse ona göre öğrenmiş olayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende kurulmamıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ups kargo bana sorunsuz teslim etti.
teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Hocam neden bize sormadınız daha fazla para ödeyip daha kötü bir anakart almışsınız
hocam lütfen izah edebilir misiniz neye göre gigabyteden daha kötü hangi özelliği kötü eksiği nedir?

asd44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can Cazim
Facebook
K120x

Kötü Felan Değil Gayette Seni İdare Edebilecek Bir Ana Kart Bir Alt Modelini Arkadaşa Aldırtmıştım Güzelce Kullanıyor Her Oyunda Bir Sıkıntı Yaşadığını da Görmedik.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
hocam lütfen izah edebilir misiniz neye göre gigabyteden daha kötü hangi özelliği kötü eksiği nedir?
Ya fazla para vermenize gerek yoktu VRM'leri örn. kötü ama böyle aldınız diye üzülmeyin daha düşük fps veya performans almayacaksınız yani sadece fazladan 100tl vermenize üzülün

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Ya fazla para vermenize gerek yoktu VRM'leri örn. kötü ama böyle aldınız diye üzülmeyin daha düşük fps veya performans almayacaksınız yani sadece fazladan 100tl vermenize üzülün
Hocam belki size absürt gelebilir ama 2013'ten beri her sistemimde anakart olarak ASUS kullandım, çok memnun kaldım kolay bios arayüz stabilite vs. bu yüzden ASUS'tan başka hiçbir anakart kullanamıyorum. Normalde her türlü pc parçasında değişime ve yeniliğe açık biriyim ancak anakart konusunda asla ASUStan taviz veremiyorum. 100 TL benim için değer ancak dediğiniz gibi VRM tarzı teknik verilerde ciddi bir eksiklik varsa ona göre eğer kötü bir hataysa iade edeyim sonradan pişman olmayalım.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Hocam belki size absürt gelebilir ama 2013'ten beri her sistemimde anakart olarak ASUS kullandım, çok memnun kaldım kolay bios arayüz stabilite vs. bu yüzden ASUS'tan başka hiçbir anakart kullanamıyorum. Normalde her türlü PC parçasında değişime ve yeniliğe açık biriyim ancak anakart konusunda asla ASUStan taviz veremiyorum. 100 TL benim için değer ancak dediğiniz gibi VRM tarzı teknik verilerde ciddi bir eksiklik varsa ona göre eğer kötü bir hataysa iade edeyim sonradan pişman olmayalım.
Yok yok iade etmenize hiç gerek yok bu şekilde de performans kaybı olmaz yani dediğim gibi asus diye kaliteli olmuyor illa bu anakart oem sistemler için üretilmiş bir anakart yani pek kaliteli denmez bide kutusuz geliyor beyaz kutu ile yani
Üzülmeyin performans kaybı yaşamazsınız yani

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Hocam belki size absürt gelebilir ama 2013'ten beri her sistemimde anakart olarak ASUS kullandım, çok memnun kaldım kolay bios arayüz stabilite vs. bu yüzden ASUS'tan başka hiçbir anakart kullanamıyorum. Normalde her türlü PC parçasında değişime ve yeniliğe açık biriyim ancak anakart konusunda asla ASUStan taviz veremiyorum. 100 TL benim için değer ancak dediğiniz gibi VRM tarzı teknik verilerde ciddi bir eksiklik varsa ona göre eğer kötü bir hataysa iade edeyim sonradan pişman olmayalım.
Senin için rahat ettiyse gram sıkıntı etme aynı performansı alacaksın zaten.

Top Bottom