O kasa olabilir ama 4000 imkansızCorsair iCUE 220T Black kasa arkadaşlar.
Olabilme ihtimali var lâkin yarın yazmış.Corsair olup o kasa yarınki cikicak sistemin kasası değildir belki baska gelicek bir sistemin kasasıdır
Biraz abartı oldu ama olabilir
İlki beyaz gibi ikinci kasada hiç beyaz yer yokİlk kasayla ikinci kasa farklı mı ben mi yanlış gördüm
f/p demek 20klık pcyi 15kya çıkartırsada f/p oluyor kardeşlerim illa ucuza sistem yapmak zorunda değilCorsair kasa olması imkansız fp sistemde o kadsayı kullanmaz
Benim yaptığım sistemlerde imkansız diye bir şey yoktur.Corsair kasa olması imkansız fp sistemde o kadsayı kullanmaz
Ekran kartı rtx 2060 olan pc de 1300 tl kasa kullansa fp olur mu diğer corsair kasa olabilir?f/p demek 20klık pcyi 15kya çıkartırsada f/p oluyor kardeşlerim illa ucuza sistem yapmak zorunda değil
olur tabii niye olmasın belki özel bir indirimle 750 lira civarina getirmiştir 4000dler 750 lira 4000d fiyatına saydırmış olabilirEkran kartı rtx 2060 olan pc de 1300 TL kasa kullansa fp olur mu?
Diyelim 750 ye geldi kasanın ana sponsoru msi kasa fp msi ya gider mag 100r alır geri klan paraya işlemciyi upgrade eder diğer corsair olabilir.olur tabii niye olmasın belki özel bir indirimle 750 lira civarina getirmiştir 4000dler 750 lira 4000d fiyatına saydırmış olabilir